19 Eylül 2010 Pazar

Pembe pembe gönlüm sende..

Fashion Moda


Geçenlerde Marie Claire Us dergisinin Ekim sayısını okuyordum. Bir yazıya rastladım, yeni çıkan bir kitapta her kadının silah taşıması gerektiği savunuluyormus. Tam yazı ilgimi çekmiş ve incelemeye başlamışken gözüme sağdaki pembe tabanca çarptı :) Biraz araştırma yaptım ve ben böyle bir şeye ilk defa rastladım zannederken meğer bu tabancaların hello kittylisi bile çıkmış :) Hatta yetmemiş, pembe tabancalı tshirtler, ayakkabılar tasarlanmış. Yazıyı ve rastladığım pembe silahın resmini aşağıda görebilirsiniz. Çok ilgimi çeken bir haber oldu bu, meğer silahlar bile tasarım konusu olmuş.. :)

5 yorum:

  1. hahahah çok şekerler ama :))) pki kullanım amacı nedir??? :S

    YanıtlaSil
  2. tabancayla öldürülmek bikere öldürür,,pembe tabancayla öldürülmek bin kat daha beterr :))

    YanıtlaSil
  3. Gercek bir silahi pembeye kirmiziya vs. boyayip oyuncak gibi sirin gostermek veya oyuncak siyah bir silahi gercek gibi gostermek pekcok art niyetli soyguncu, dolandirici vb. insanin isine gelebileceginden dolayi Amerika'da bunu onleyen bir yasa var. sanirim bu acidan bakacak olursak bu silahlar amerikada ancak magazin dergilerinin sayfalarini susleyecek...sevgiler ve iyi pazarlar!

    YanıtlaSil
  4. silahlarda sevimli olurmuş yani hayret bir şey :) :) ama pembeler cidden şeker dekorasyon amaçlı kullanılabilir illa birini vurmamıza gerek yok sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. Evet ilginç bir haber cidden :)

    YanıtlaSil