15 Eylül 2010 Çarşamba

Renkli Dudaklara Var Mısınız?

Fashion Moda






Alinti: refinery29

Yeni bir moda akımı mı başlıyor diye düşündüren ve bu aralar sıkça görmeye başladığımız renkli dudakları ben pek benimseyemedim. Çok sık ve asil giyindiğiniz bir kıyafetin üstüne bu tarz bir ruj sürmek bütün ciddiyetinizi alır gibime geliyor. Tabiiki sanatçıysanız, sahne showu yapıyorsanız yukarıdaki resimlerde Keisha örneği gibi bu akımı uygulamaya varım, ama günlük hayatta bu tarz rujlara yokum..

7 yorum:

  1. yok bu dudaklar cok itici

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bir konu da yardımınızı rica edeceğim. Aralık ayında evleniyorum da saç modelim hakkında bir türlü karar veremiyorum. Duvak takacağım ama klasik bir topuz olsun da istemiyorum.Daha sonra duvağı çıkartmayı düşünüyorum çünkü. Önerebileceğiniz bir site yada beğendiğiniz fotoğraflar var mıdır?

    YanıtlaSil
  3. bnce de hiç gzl değill..
    kıpkırmızı bir rujun yerini hiçbişey tutamaz :)

    YanıtlaSil
  4. *Adsiz
    bencede :)

    *Adsiz
    size onerebilecegim ve guzel fotograflari olan sitenin linki: http://www.brides.com/wedding-dresses-style/wedding-hair/gallery/hairstyles/editors-pick/results?nav=rm_googppc_Hairstyle_Ideas_Bride_bridal_hair_styles
    akliniza gelebilecek her turlu gelin saci modeli var ve cok farkli seyler var insallah yardimi dokunabilir bu arada tebrikler :)

    *isha
    katiliyorum kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  5. Keisha' nın ki lolipop bulaşmış gibi dimi :D
    ama bu akım güzel yeşil favorim..

    YanıtlaSil
  6. oldukca ilginc ve degisik aslında ama günlük hayatta kullanmak için fazlasıyla sıradısı :)

    YanıtlaSil
  7. mavi ruj biraz hayalet gibi göstermiş bile diyebilirim şuan :))

    YanıtlaSil