26 Eylül 2010 Pazar

Tanınması gereken bir türk yetenek: Angle Dust

Fashion Moda


Çok yeni bir markayla tanıştım geçen günlerde.. Önce on yargılı davrandım ama internet sitesine göz attıktan sonra tek kelimeyle hayran kaldım.. Belki çok fazla işçilik olmayan ürünler ama baktığınız zaman bunu bir türk mu tasarlamış, bu parçalar bir türkün elinden mi çıkmış dedirtecek kadar avrupayi olmuş.. Hemen merak ettim Ciğdem hanımın hikayesini..Çiğdem hanım Sabancı Üniversitesi Görsel İletişim tasarımı mezunu ve aslında digital bir ajansda art direktörü. Bu yeteneğini fotoğraf çekimlerinden ve internet sitesinin hoşluğundanda anlayabilirsiniz. Bir kaç aydır "Angle Dust" üzerine çalışıyormuş. 1 ay önce de internet üzerinden ve bazı mağazalarda satışlara başlamış. Angle Dust markası sadece küpe,kolye ve brostan oluşuyor.Daha çok yeni ve tam 1 aylık bir marka :) Nerelerde satılıyor derseniz eğer.. : Milk Gallery, Matchbox Cihangir, Lilipud Galata'da satışta şuan. Ama ayni zamanda Ciğdem hanıma mail atarak da satın alabiliyorsunuz (mail.angledust@gmail.com) 
Fotoğraf cekimlerindeki kıyafetleri de kendisi tasarlamış. Kıyafetleri görünce direk bir American Apparel havası sezdim :) Ve bana beğendiğim ürünlerden birini hediye edeceğini soledi, dünyalar benim oldu :) Çünkü gerçekten ürünlere bayıldım, güzel taşınırsa ve doğru kıyafetlerle kullanılırsa çok güzel duracağına inanıyorum. En kısa zamanda gelen hediyemi bir kıyafetle kombinleyip sizinle paylaşmak istiyorum. Fiyatlar 30 TL ve 60 TL arasında değişiyor. Peki bu kadar bahsettiğim ürünleri, fiyatları ve internet sitesine artık tıklamak istiyor musunuz? Buradan buyrun o zaman:
Bu arada Lanvin for H&M yarismasi icin oylamaya devam :) Asagidaki linki tiklamaniz yeterli!  http://apps.facebook.com/voteformyblog/vote.php?id=683

2 yorum: