25 Eylül 2010 Cumartesi

Trend: Leopar

Fashion Moda


Leopar karşımıza geçen sene çıktı ilk önce. Her sene gelip geçici trendler gibi leoparında o dönemden sonra modasının geçeceğini düşünürken bu kış leopar yine karşımızda. Hemde bu sefer çok daha farklı şekilde. Leopar giyerken bence dikkat edilmesi gereken en önemli şey aynı renkte iki leoparı bir arada giymemek. Yani leopar desenli bir etekle leopar desenli bir bluz bence hoş görünmüyor. Onun yerine tek bir leoparı üstünüzde taşıyıp bluzunuzu veya eteginizi daha sade tutmak bence daha hoş duruyor. Bu kış değişen leopar modasındaki favorim renkli leopar desenleri, yani en alttaki resimde Rihannayla başlayan örneklerde göreceğiniz gibi. Ben bu leopar trendine uyup kendime ne aldım derseniz, yeşil leopar desenli bir atkı aldım, şimdide leopar bir gece çantasıyla gidip geliyorum, alsam mı almasam mı diye :) ister aksesuar, ister giyim bu kış mutlaka içinde leopar olan bir şey en kısa zamanda edinin derim :)

8 yorum:

  1. Dun Koreli bir bayanin elinden birakmasiyla leopar montu kaptim. Kadin nerdeyse aglicakti sonra uzuldum keske biraksaydim diye ama simdi yazini gorunce iyi ki almisim dedim =) Kisa bir mont icide kirmizi =)

    YanıtlaSil
  2. Ben sokakta yururken 3 kisiden 1inin bi yerinde leopar goruyorum surekli :) Hatta yakinda bir sokak fotograflari calismamda olacak, kis trendlerini gostermek icin. Iyiki kapmissiniz o yuzden :)

    YanıtlaSil
  3. özellikle leopar şallar cok göz alıyor bayılıyorum

    YanıtlaSil
  4. ben de atkı yada şal düşünüyorum..Aslında çantada da süper duruyor ama o kadarını kaldıramam sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. zara dan leopar yağmurluk aldım-
    nine west den leopar çanta aldım...
    yaşasın leopar yaşasın ..!!
    :)

    YanıtlaSil
  6. ben de yeşil ve kırmızı leopar desenini beğendim.. daha spor duryoyor bence...ama normal lepar desenini sadece çantalarda beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  7. Valla ben en çok ayakkabıları seviyorum bide haberin başındaki balmaın cekete bayıldım...o nasıl bi güzelliktir ya... :))

    YanıtlaSil
  8. leopar bır ceket kaptım bileee:)
    www.swiftasdesire.blogspot.com

    YanıtlaSil