2 Mayıs 2011 Pazartesi

Chanel'in yeni sarısı!

Fashion Moda

 Her Chanel ojeler ile ilgili yazdığım yeni yazıda aynı şeyi söylüyorum. Chanel yeni bir renk çıkartıyorsa bilin ki Essie, OPİ aklınıza gelebilecek her türlü iyi oje markası da aynı renkten çıkaracak demektir. Bu sene Chanel'in it renklerinden biri de sarı. Son zamanlarda Chanel bence oje renkleri konusunda kendini aşıyor. 
 Yıllardır daha koyu, daha mat renklerde görmeye alışık olduğumuz ojelerine son senelerde fosfor ve açık renkleri de eklemeye başladı. Diğer markalarda tabiiki bu trendi hemen takip etmiş. Bu yaz yeşillerden sonra tırnaklarımız bir de sarıya dönüşecek. Ben bu sarılardan birini yakında deneyip sizle paylaşacağım, beklemede kalın :)

5 yorum:

  1. sende mi uyuyamadın Buse'cim :)) tonu çok hoşmuş ama değil sarı, doğru düzgün oje bile sürmüyorum ben :) sürmesi de çıkarması da ayrı bi dert benim için :p

    YanıtlaSil
  2. saat farkını unuttuuuuum :))) uyumayan sadece benmişim.. sormadım kabul et ;) öptümm

    YanıtlaSil
  3. her tırnağıma birini süresim geldi :) yaşasın sarı yeniden mi hortladı geçen sene en .ok sürdüğüm renkti tekrar sürmeye başlasam iyi olacak :)

    YanıtlaSil
  4. çoook güzelll bayıldımm

    YanıtlaSil
  5. Busecim yalnız bir kaç şeyi atlamışsın :) Bilgilendirmek isterim,yanlış anlama..
    Şubat ayında da kendi blog'umda bu ojenin postunu yapmıştım.Ojenin ismi ''mimosa''.Rengi limon sarısı olarak açıklanmış :) Mimosa'nın kodu:577 birde Mimosanın benzeri 287 LA sunrise var.287'nin içinde ışıkltı veren parçacıklar var..

    disastyle.blogspot.com

    YanıtlaSil