24 Nisan 2011 Pazar

M & A Parti Detayları

Fashion Moda

 
Daha önce ki yazımda sizlere bahsetmiştim. Biz düğün yapmadık. Nikah yapıp ertesi gün çekirdek bir grupla birlikte eglenebilecegimiz bir parti düzenledik. işte bu yazımda bahsedeceklerim bu partinin ufak detayları, aynı "kına detayları" yazımda yazdığım gibi..
Organizasyon'un kime ait olduğunu soran bir çok kişi oldu. Kına, Nikah, Parti bu üç organizasyonun da sahibi A46 Organizasyon. Parti SuAda'da gerçekleşti. Gecenin DJ'i Suat Ateşdağlı, süprizi ise Tarkan'dı :)


 Önce kiyafetlerden başlamak istiyorum.. Benim kiyafetim Dilek Hanif, Annemin kıyafeti Nur Yerlitaş, ablamın ki ise Tuvana Buyukcinardi. Ablamın elbisesi gecenin ilerleyen saatlerinde mini olacak şekilde hazırlandı. Pasta kesilirken eteğin alt kısmını çıkarıp elbisesinin mini haliyle geceye devam etti. 
Not: Annem gece boyunca bu gözlüklerle değildi tabii ki :) "Broom" gözlükleriyle ufak bir espri yapıyordu sadece :) 
Davetlileri geldiklerinde bekleyen ilk süpriz bir önceki akşam nikah sonrası çekilen ve photoshopla duvar önünde poz verilmiş havası verilen fotoğraf oldu. Herkes salona girmeden önce orada poz verdi. Aynı benim verdiğim gibi yani :)

Masaların üzerinde Groom ve Bride temalı gözlükler vardı. Groom "damat", bride "gelin" demek. Erkekler groom gözlükleri, bayanlar ise bride gözlüklerini taktı ve çok renkli görüntüler ortaya çıktı :)

Daha önce Pelit pastanesine ziyaretimi sizlerle paylaşmıştım. O ziyaretin asıl amacı partide kullanılacak olan pastanın seçimiydi. Gece'nin konsepti "kar" olduğu için pasta kesimi yapılırken etrafa suni kar yağdırdık, süper bir görüntü oluştu :) Pasta'yı keserken ise yukarıdan sisle birlikte beyaz gül yaprakları çıktı.

Gece boyunca ufak aperatif yemekler ikram ettik. Gece'nin sonu ise benim için en güzel andı :) Cunku ufak shot bardağında mercimek çorbası ve yine tadımlık sucuk ekmek dagatildi. Muhteşem lezzetliydii!!

Gecenin bir başka detayı ise arka fonda dönen ablam ve enistemin fotoğrafları oldu. Sadece fotoğraflar değil ayni zamanda M&A harfleride döndü. Ve çok güzel bir görüntü oluştu.
Dj kabini ve Bar'da M&A harfleri kullanıldı ve herkesin ufak bir hatıra notu yazabileceği bir not defteri vardı. Aynı zamanda "tek tasimi kendim aldım" konseptli yüzüklü şekerler vardı, tek taş şeklinde ama şeker olarak yenebilen şekilde :)

Dekorasyon ile ilgili her türlü detayı en güzel şekilde gösteren aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum. Organizasyon yine A46'ya emanetti. Aslında bu yazıda yazdığım herşeyin özeti bu videoda :)

BU YAZIDAKI HIC BIR FOTOGRAF IZINSIZ KULLANILAMAZ.

31 yorum:

  1. düğün yerine parti fikri çok güzelmiş, hersey mukemmel gorunuyor, tekrar mutluluklar ablana...

    YanıtlaSil
  2. Tek kelimeyle mükemmel bir organizasyon. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim. darısıda başına işallah :)

    YanıtlaSil
  3. Tek kelimeyle mükemmel! Kusursuz bir parti olmuş düğün olsa bu kadar güzel olmazdı belkide canım..Bizde nikah yapıp sonra eğlenmeye gidenlerdeniz...mekan zaten şahane ;)

    YanıtlaSil
  4. herşey harika görünüyor..nişanlıyım ve yakında evleneceğim harika fikirler edindim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. yalnız damat supernaturaldeki adama benziyor

    YanıtlaSil
  6. çok beğendim=) mutluluklar buse darısı başına hepimizin başına=)

    YanıtlaSil
  7. MUHTEŞEMMMM!!!!!ömür boyu mutluluklar diliyorum..

    YanıtlaSil
  8. pasta kesilirken suni kar yağması orjinal ve hoş bifikir olmuş gerçekten:) ablana mutluluklar dilerim...

    YanıtlaSil
  9. babam sagolsun organizasyonu! supermis :) mutluluklar!

    YanıtlaSil
  10. herşey mükkemmel görünüyor:) hiçbir kusur göremedim. Mutluluklar:)

    YanıtlaSil
  11. *tubitos, Aysun Karaalioğlu, Sayın KARACA, M¥PriNceSs, d.çlş. , Sanemiko, hayat güzel, Swift as Desire

    Hepinize tesekkurler guzel yorumlariniz icin!! :)

    YanıtlaSil
  12. her ayrıntısı mükemmel görünüyor..
    mutluluklar diliyorum ,mutlu ve huzurlu olsunlar daima..



    http://nakedqueen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. tatlım elbisene bayıldım. tek kelimeyle muhteşem olmuşsun. sade ve şık. bu elbisenin altına nasıl bir ayakkabı giydin? elbisenin kumaşını anlamadım. biliyorsan cinsini söyler misin?

    YanıtlaSil
  14. harika bir konsept olmus, kar konsepti. Ablanin gelinligi senin elbisen gercekten sahane, gözlük fikrinede bayildim :-) Cok tatlii.
    Ömür boyu mutluluklar diliyorum ablana, hep yüzleri ilk günkü gibi gülsün, insallah.

    http://guelsah87.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. sudem yıldırım24 Haziran 2011 13:14

    bende o saça takılan aksesuardan istiyorum ama yok bulamadım benzerlerini aynısı olmasın zaten sevmem ama hep hürrem tarzı var heryerde :(( ne olur cvp cvp cvp
    :((

    YanıtlaSil
  16. Hayallerimdeki düğün bu! Yeah!

    YanıtlaSil
  17. Hayatımda gördüğüm en iyi parti!! :) bu arada ne kadar hanım hanımcık olmuşsun :)

    www.cemreninekseni.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. merhabalar buse öncelikle bizleri moda konusunda aydınlattıgın için teşekkür ederim. terim ailesini oldum olası severim özellikle babanız fatih terime hayranım ablan merve terime gelince çok güzel gelin olmuş sende herzaman ki gibi çok şıktın dikkatimi çeken bişey oldu babanız fatih beyi resimlerde göremedim onuda merak ediyorum ayrıca annenız fulya hanımın hazırladıgı sofralar muhteşem en çok begendiğim renkli masaydı herşey cıvıl cıvıldı, ablanıza mutluluklar dilerim size ve fatih beyede başarılar galatasarayı en iyi yerlere getiriceğine eminim .kocaman öpüldüüz.

    YanıtlaSil
  19. bır suru davete katıldım yurtdısı yurtıcı ama bu ızledgfım en buyuleyıcı olanıydı bır omur boyu mutluluklarrrr

    YanıtlaSil
  20. Merve'ye mutluluklar dilerim..Darısı senin başına mutlu haberini almak dileğimle(:Organizasyon gerçekten mükemmel olmuş..Harika görünüyorsunuz..Keşke İmparator'uda ufacıktan görebilseydim :)

    www.disastyle.com

    YanıtlaSil
  21. Merve ablam gercektende çoooook ama çoook güzel olmuş deniz kızı gibi büyüleci bir güzelliğivar keşKE sayın:FATİH TERİM de görebilseydik ama :)

    YanıtlaSil
  22. merhabalar yakın zaman da evlenecek biri olarak verdiğiniz tüm bilgiler için teşekkür ederim. ama tam da düğünüm de takmak istediğim saç aksesuarını ablanız party de takmış onu nerden aldınız veya nereye yaptırdığnızı öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  23. Buse aşağıdaki post'umda senin link'ini kullandım,etik olması sebebiyle haber vermek istedim =)sevgiler

    http://bernabozkurtt.blogspot.com/2011/12/tuvanam-ifw-after-party-by-binboa.html

    YanıtlaSil
  24. Herşey çok güzel görünüyor, mutluluklar. Darısı başınıza ;-)

    YanıtlaSil
  25. Merhaba Buseciğim,
    Bloğuna bayıldım diyebilirim. Paylaşımların emeğin için çok teşekkürler başarılarının devamını dilerim.
    Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  26. busee ben halkla ilişkiler ve organizasyon bölümünde okuyorum bize ödev olarak bi organizasyon planlama ve işte detayları filan yapın dediler eger bana yardımcı olursan böyle koktey yılbaşı veya herhangibi bişey düğün hariç böyle şeyler paylaşabilirmisin cidden cok sevinirimm :)

    YanıtlaSil
  27. Kesinlikle çok güzel olmuş.Mutluluklar.Yakında düğünü olacak biri için ilk dans müzikleri neydi desem ve sende başka öneriler alsam süper olurdu.

    YanıtlaSil
  28. hersey cok guzel fakat son suada vıdeosu acılmıyor

    YanıtlaSil
  29. çok güzel düşünmüssünüz bu parti olayını ve bayıldım gerçekten :)

    YanıtlaSil
  30. evet, fatih terim'i göremedik hiç parti resimlerinde?

    YanıtlaSil