4 Nisan 2011 Pazartesi

Yeni ürün tavsiyeleri

Fashion Moda


1. EOS El Kremi: EOS Dudak Nemlendiricisine olan aşkımı size buradan itiraf etmiştim hatırlarsanız :) Buradan satisinida gerçekleştirdim. Sizlerden çok güzel tepkiler aldım umarım kullanışlı olmuştur geri dönüş alamadiklarimdanda. Şimdi dudak nemlendirisinden sonra bir de el kremi çıkarmışlar. Tabii ki reklamını görür görmez bir tane edindim ve yine çok memnunum! Bir kere o kadar ufak ve taşıması kolay ki çantada varla yok gibi duruyor :) Kokusu çok güzel ve çok güzel yumuşatıyor. Size bir süpriz yapıp dudak nemlendiricisinde yaptığım gibi bakarsınız el kremlerinide buradan satışa çıkarırım :)

2. Sephora Velvet Hand Scrub: Bu ürünü Trendyol yarışması sonucunda Sephora'dan kazandığım hediye paketiyle keşfettim. Ellerimi her akşam yatmadan bu scrubla birlikte hafif ılık su ile yıkıyorum ve sonuç muhteşem.Ellerim inanılmaz yumuşak ve kremlenmis gibi oluyor aynı zamanda elinizi yıkarken birazda masaj yaptığınızda rahatlamanıza yardımcı oluyor ve çok güzel bir koku bırakıyor. Bu ürün bana hemen Sephora'ya koşun dedirtiyor  :)

3.Victoria's Secret Sweet Craving Vücut Losyonu: Victoria's Secret'ın daha önce kullandığım losyonlarından size bahsetmiştim. Şimdi "Sweet Craving" adlı yeni bir seri çıkardılar. Bende denemek üzere aldım ve çok memnun kaldım. Daha önce kullandığım losyona göre daha iyi yumuşattığını düşünüyorum. Bir de tasarımını öyle çekici yapmışlar ki almayacak olsanizda eliniz gidiyor :) Hayalim bir gün Victoria's Secret'i Türkiye'ye getirebilmek. Bunu başarırsam ürün ne zaman İstanbul'a gelir, nerede satılır bu soruları sormanıza gerek kalmayacak :) Henüz Türkiye'de satışa çıkmamıştır diye düşünüyorum ama eğer gören varsa lütfen bizlere haber versin :)

4. Revlon Grow Licious Rimel: Kirpiklerime takiğim itiraf ediyorum :) Nedense bana kısa geliyorlar bu yüzden sürekli kirpiklerimi uzatacak rimeller alıp deniyorum. Bu konuda en son en başarılı bulduğum Revlon Grow Licious Rimel oldu. Reklamlarını gördüğümde yok olamaz demiştim ama kullandiğimda fark ettim gerçekten kirpiklerinizi çok uzun ve güçlü gösteriyor. Ama Türkiye'de var mi pek emin değilim :/


Son zamanlarda keşfettiğim ve sizlere onerebilecegim ürünler bunlar oldu. Yenileri oldukça yine paylaşacağım :)


7 yorum:

  1. VS icin her yil NY a gidiyorumm, burada olsa keske di mi :(

    YanıtlaSil
  2. VS işi biliyor bu nasıl bir görüntü böyle :)


    yeni blogger olarak bloguma beklerim;


    http://nakedqueen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. VS'nin gercekten design'ina bayildim :D almiyacak olsada,alasi gelir insanin. Sirf süs olarak bile durabilir :))

    My new blog

    YanıtlaSil
  4. buse bişi sorucaktım yüzün için neler kullanıyosun acaba temizleme tonikleme için neler öneririsin bie bide akyaj malzemelerini nasıl muhafaza ediyosun acaba merak ettim ??? sorumu cevaplarsan sevinirimmm

    YanıtlaSil
  5. *Burcu
    keskee!! ben el aticam bu ise :)
    *nakedqueen
    aynen oyle bizi nereden vuracaklarini cok iyi biliyorlar :)
    *Gülsah ♥
    evet ben bazen surmeye kiyamiyorum :P
    *EMEL
    Yuzum icin temizleme olarak Neutrogena kullaniyorum, her aksam mutlaka nemlendirici krem suruyorum Kiehl's marka. Makyaj malzemelerimi makyaj cantamda muhafaza ediyorum kullandigim fircalari ufak bir cantanin icinde digerlerini birlikte. Genelde ayda bir temizliyorum hepsini.

    YanıtlaSil
  6. Victoria's Secret'ın azda olsa bazı ürüünleri Douglas'larda satılıyor,herkesin bilgisine...=)

    YanıtlaSil
  7. Victoria's secret online alışveriş imkanı sunuyor bizlere. spray olmadıkça -ki bu özellikli ürünleri uçak kargoları almak istemediğinden kaynaklanıyor- her şeyi satın almak mümkün..

    YanıtlaSil