4 Mayıs 2011 Çarşamba

Alix Avien'den annenize özel "Anneler Günü Paketi"

Fashion Moda



Anneler Günü yaklaşıyor, güzel annelerimize hediyelerimizi almamız gerekiyor :) Aranızdan seçilecek 3 kişinin annesine Alix Avien ekibi, içinde : 

-Mascara 
-Ruj
-Lipgloss 
-Palet Far
-Oje
-Nail Deco

bulunan bir "Anneler Günü" paketi gönderecek. Sizden istedikleri "benim annem en güzel çünkü..." cümlesini bugün saat 16:00'ya kadar tamamlayıp buse_terim@hotmail.com'a göndermeniz. içinizden seçilecek 3 kişiye annenize vermek üzere paketler adresinize gonderiliecek. Kazananları yine buradan açıklayacağım. 
Alix Avien ailesine bana verdikleri destek için ve her türlü organizasyonda biz Buse's Fashion Blog ailesine destek çıktığı için burdan sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Sizlere mezuniyet içinde bir suprizleri olacak, bu arada tabiiki benimde :) 
Haydi bakalım çalıştırın parmaklarınızı bekliyorum cevaplarinizi heyecanla :) 

Bu arada Alix Avien'in lipglosslari bu aralar favorim. Her rengi muhteşem özellikle benim gibi fazla renk ruj sevmeyenler için soft renklerdeki lipglosslari çok kullanışlı. Denemenizi tavsiye ediyorum ;)
 

8 yorum:

  1. bütün annelerin anneler günü nü kutluyorum ve sonucu heycanla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Benim annem en guzel cunku dunyanin en
    İyi kalpli insani

    YanıtlaSil
  3. benim annem en güzel çünkü kocaman bi kalbi var ve hala kızlarıyla yarışacak kadar enerjik ve kendini genç hissediyor :)

    YanıtlaSil
  4. benim annem en güzell çünkü melek benimm meleğimmm

    YanıtlaSil
  5. Şimal şencan6 Mayıs 2011 08:52

    Benim annem en güzeli çünkü hayatını kızları icin feda edebilcek kadar cesur, her aynaya baktığımda onun güzelliğini taklid etmek icin yarıştığım dunyanın en alımlı kadını,iyiki varsın annem ve bana bu hayatta orneksin! Seni Cook seviyorum ve özlüyorum.
    Şimal Şencan

    YanıtlaSil
  6. Buse lütfen artık acıkla meraklardayız:)

    YanıtlaSil
  7. "Bir kadın, anne olana kadar çocuktur." - A. STRINDBERG http://demle.net/s/OS2eU/

    YanıtlaSil