31 Mayıs 2011 Salı

Buse'den Haberler ve Yaz için Öneriler

Fashion Moda

Evet artik guzel Istanbuluma donmus bulunmaktayim. Bundan boyle Agustos ayina kadar sizlere yazilarimi buradan yazacagim. Boylece kacirdigim tanitimlar, yeni defileler, yenilikleri birebir gorup sizlerle paylasabilecegim :) Verdigim bu ara sizlere daha once bahsettigim gibi yasadigim mezuniyet heyecani ve sonrasinda ki yolculuk, Istanbul'a alisma gibi sebeplerden oturu oldu.. 
Yaz yaklasirken aklimda olan ve sizlere onermeden veya hatirlatmadan gecemeyecegim urunleri paylasmak istedim. Bu arada soranlara buradan cevap vereyim en yakin zamanda Twitter'a geri donuyorum :)


1. Gunes sonrasi hangi kremleri surmeli?
Benim gunes sonrasi vazgecilmez iki kremim var. Birincisi yillardir hepimizin bildigi Bepanthol ikincisi ise Lancaster After Sun kremi. Lancaster After Sun kremi sizlere daha once de onermistim. Bu kremin Bepanthol'den farki gunes yanikliginizi koruyan bir etkisinin olmasi. Bepanthol vucudunuzu daha parlak gosterip cok yumusak olmasini saglarken Lancaster After Sun krem hem losyon gorevi goruyor hemde ten renginizi koruyor.

2. Gunesten zarar goren cildinizi nasil yumusatmali? 
Bu taktigi sizler kesfettiniz mi bilmiyorum ama ben kendimde yeni uygulamaya basladim :) Johson's Baby Krem'i evet hem yanmak icin kullaniyorum hemde cildimi yumusatmak icin. Yanmak icin nasil kullaniyorsun diye merak edenlere cevabim soyle: eger cildiniz cok beyazsa ve gunese alisik bir teniniz yoksa SAKIN johson's baby surup yanmaya kalkmayin. Yoksa aksamina kulaklarimi fena sekilde cinlatirsiniz :) Bu onerim ten yanikligina alisik olan, korumasiz yanabilen insanlara. Yeni kesfim ise banyo yaparken Johson's Baby kremi vucudunuzu sabunladiktan sonra vucudunuza surup tekrar suyla durulamaniz. Banyodan ciktiginizda vucudunuzun ne kadar parlak ve yumusak oldugunu fark edeceksiniz. 

 3. Mayo alisverisini nereden yapmali? 
Daha once Koton Swimwear'in basarisindan bahsetmistim. Bu yaz sizi bikini ve mayo alisverisleriniz icin Koton Swimwear'den alisveris yapmaya davet ediyorum. Bir de Oye Swimwear sevenlerdenseniz 3-4 Haziranda yapilacak olan L'Appart Sample Sale'da tüm Oye mayo, bikini ve monokiniler 5 TL-200 TL arası; tüm yeni sezon güneş gözlükleri (Calvin Klein, Emilio Pucci, Michael Kors, Fendi, Nike ve Lacoste) %50 indirimli fiyatlarla satışa sunulacak.
İki gün boyunca,  saat 11.00-19.00 arasında L’Appart Showroom’da gerçekleşecek olan  Sample Sale’de kredi kartı da geçerli olacakmis.
Yaz başlarken bu inanılmaz fırsatı kaçırmayın derim. 
Adres: Abdi Ipekci Cad. Lalezar Apt. No:49 Kat:5 D:14 Nisantasi 

10 yorum:

  1. Istanbul`a hosgeldin Buse.Johson baby oil ile ilgili fikrine bayildim.Günes sonrasi krem icin verdigin bilgiden dolayida tesekkur ederim.Iyi tatiller dilerim sana.
    Sinem

    YanıtlaSil
  2. Jonhson Baby Oil'i senelerdir kullaniyorum, banyodan sonra saatlerce krem surmeme gerek kalmiyor. Sadece su ile duruladigimdan nemli kaliyor vucut ve super yumusak oluyor. Bu arada Bephantol'u guneslenirken surerseniz( bembeyaz degilseniz tabii) de bronzlasmaya inanilmaz yardimci oluyor,yalniz bildigin siyah yapiyor rengi,havuc vs degil.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Johnson's baby oil mi yoksa losyonu mu tam anlamayamadım görsel de yağ var ve mantıken de yağ olması gerekiyor ama tam karar veremedim. Bilgilendirirseniz sevinirim,

    YanıtlaSil
  4. Çok yağlı hissedenler için light oili tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel bir ten rengi yaratıyor.

    YanıtlaSil
  5. evet, Mısır'daki sağır sultan bile biliyorken, bu muhteşem bloğu ben yeni keşfettim.

    özellikle davetlerde yaptırılabilecek saç modelleriyle ilgili bir yazı hazırlarsan gerçekten benim için çok makbule geçer. malüm mezuniyetler bitti düğünler başlıyor:)

    YanıtlaSil
  6. Buse selam, Johnson baby oili ben senelerdir dustan sonra kullanirim cok memnunum gercekten. Bu arada nicin Agustosa kadar yaziyorsun, sonra birakacak misin blogu?

    YanıtlaSil
  7. Evet bende kararsiz kaldim baby oil mi yoksa krem mi? Bu arada hosgeldin istanbula :)tavsiyelerini bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  8. Onerim Baby Oil, krem degil :)

    YanıtlaSil
  9. Süper. Hemen denemeye başlayacağım:)

    YanıtlaSil
  10. Jonhson Baby Oil'i güneşe çıkmadan öncemi sürmemiz gerekiyor ? güzel bronzluk veriyormu ?

    YanıtlaSil