6 Mayıs 2011 Cuma

Dikkat: Kate Middleton ve Prince William taklitleri her an karşınıza çıkabilir!

Fashion Moda


Ama bu kadar çabuk mu? Gerçekten bu kadar çabuk nasıl başardılar birebir olabilmeyi? Kraliyet Düğününden 24 saat sonra gelinlik markaları, yeni evlenecek çiftler, internet siteleri Kate Middleton'un gelinliginin aynısını, kupesinin aynısını ve Prince William'in damatliginin aynısını piyasaya çıkardılar. işte Kate ve William'i taklit eden çiftler ve markalar:


Yanılmayın sakın! Bu çift William ve Kate değil. ABS by Allen Schwartz markası tasarımcıların elbiselerini taklit etmek konusunda nam salmış durumda. ABS tarafından tasarlanan bu gelinlik charitybuzz.com sitesinde 16 Mayıs'a kadar açık arttırmaya çıkarmışlar.

"Muyi Wedding Dress" adlı marka 320 dolara bu resimde gördüğünüz gelinliği Çin'de satmaya başlamış.Resimde gördüğünüz gelin Kraliyet Düğününden 36 saat sonra bu gelinlikle evlenmiş.
Annette Carey, ingiliz gelinlik tasarımcısı, bu gelinliği 6 saatte tamamlamış. Ben çok benzetemedim ama yine de benzerini arayanların satın alacağı kesin!

Kate Midlleton'un o gün hayran kaldığım kupelerinin tıpatıp aynısını Kenneth Jay Lane QVC markasında bu akşam satışa çıkarıyormuş. Nisan yüzüğünün taklitlerinin dakikalar sonra tükendiğini hatırlarsak bu kupelerinde saniyeler sonra tukeneceginden hiç şüphem yok! 

Peki ya bu tirnaklara ne demeli? Yorum bile yapamiyorum! 
 Bu arada Kate Middleton düğünden bir gün sonra Zara'nin 89 dolara satılan bir elbisesiyle görülmüş. Elbise zara.com'un sitesinde satılıyormuş.  Zara mağazalarında elbise tükenmiş!


Peki ya Katy Perry'nin Prince William ile dolu tırnaklarına ne demeli?
kaynak: fashionista.com

10 yorum:

  1. artık 2 ay devam eder :D

    YanıtlaSil
  2. Şaka gibi gerçekten.
    Ayrıca o tasarlanan gelinlikle Kate'in gelinliğininuzaktan yakındanalakası yok.

    YanıtlaSil
  3. yoookk artık yaaa saçmalık resmen...

    YanıtlaSil
  4. her wedding gown was so elegant!!!

    YanıtlaSil
  5. Konu hakkında fazla bilgim yok ama bu iki insana dünyanın prensi ve prensesiymiş gibi davranılmaları ve o şekilde bahsedilmesi gerçekten zoruma gidiyor,sanki kral daha çok kralcıyız ...

    YanıtlaSil
  6. arkadaşlar, kate middleton un küpelerinin neredeyse aynısı Nişantaşi Boybeyi Mücevher'de satılıyor.. gittim gördüm :) ilginizi çekebilir belki, sitenin linkini atıyorum
    http://www.boybeyipirlanta.com/Members/Search?search=KP30285

    YanıtlaSil
  7. Yaaa inanmıyorum.. felaket bir trend olmuş bence :)

    YanıtlaSil
  8. gelinlik güzeldi falan ama ben de düğünden sonra çekilen o fotoğraftaki görüntüsünü çok beğenmiştim. elbise, ceket, ayakkabı. çok hoştu bence herbir parça. meğer zaraymış elbisede. diyorum bir yerlerden gözüm ısırıyor bu elbiseyi diye am:)

    YanıtlaSil
  9. ahahah bayıldım tırnak olayına ya !! ^^

    YanıtlaSil