3 Ekim 2011 Pazartesi

Hiç görülmeyen yönü ve Buse's Fashion Blog'a özel açtığı dolabıyla Fatih Terim..

Fashion Moda

Bu yazı blog hayatımın en heyecanlı yazısı ve en önemli röportajı.. Babamın hiç görülmeyen bir yönünü kızı olarak değil de bir blogger olarak bir gazeteci edasıyla yazmak çok değişik bir his.. Giyim konusunda yarattığı yenilikler, kendine has tarzı ve karizmasıyla hiç görülmeyen ama hep merak edilen giyim tarzını kimi zaman terleten sorularımla sizlere anlatacağım bugün.. :) Evde en çok zaman geçirdiğim yerlerden biridir babamın giyinme odası.. Evde "Buse, bu kravat mı yoksa kırmızı mı?" soruları yankılanır hep.. Hani sorarlar ya hayatınızda unutamayacağınız anlar nelerdir diye benim için o anlardan biride işte babam bana bu soruları sorduğu zaman olmuştur hep. Giyim konusundaki bilgime, gözüme ve zevkime güvenmesi benim için çok gurur verici.. Şimdi o çok merak edilen dolabın içine girip size bambaşka bir Fatih Terim gösteriyorum.. 



1. Belki çok klasik bir başlangıç olacak ama, dolabınızın vazgeçilmez ve olmazsa olmaz dediğiniz parçaları neler? 
Seçim yapmak zor ama gömleklerim benim için çok kıymetli. Ardından da ayakkabılarım, pantolonlarım diye sıralama devam eder. 


2. Giymeyi en çok sevdiğiniz renkler neler? Bir ara taktığınız renkli atkılar çok konuşulmuştu..
Her rengi severim ve giyerim ancak genelde koyu renkleri tercih ediyorum. Ceket, pantolon, takımlarda koyu renkleri daha çok seviyorum. Gömlekte ise maviyi severim. Renkli atkılar özellikle koyu elbise, kabanda hoş durduğu için kullanıyorum.



3. Özellikle İtalya'da yaşadığınız dönemde giyim tarzınız çok konuşuldu. Oradaki favori markalariniz nelerdi? En çok nerelerden alışveriş ederdiniz?
Floransa’da butik bir mağaza vardı. Gerekli herşeyi oradan alırdım. Hazır ürünler de vardı, kişiye özel dikim de yapıyorlardı. Tarzını beğendiğim bir yer olduğu için halen diktiriyorum oradan. Özellikle şu markaları tercih ediyorum diyemem. Herhangi bir yerden beğendim bir şey olursa alırım. 


4. Bir erkek gözüyle size göre bir bayan nasıl giyinmeli, nelere dikkat etmeli, nelerden kaçınmalı? 
Her bayanın herşeyden önce bir tarzı olmalı. Kendine ne yakışıyor bilmeli ve giydiğini rahat ve mutlu olarak giymeli. Önemli olan ne istediğidir kişinin. Beğendirmek için mi giyiniyor, kendi beğendiği için mi giyiniyor? İnsanın kendi sevdiği beğendiği keyif aldığını başkaları da beğenir. Aşırı olan herşeyden kaçınmalı bayanlar. Makyaj dahil.

Böyle bir cevap alacağımdan adım gibi emindim bu soruya :) Çünkü babam ben ve ablamın aşırı makyaj yapmasını hiç sevmez, bir genç kızın her zaman sade ve doğal olmasını ister. Cümlesinin sonundaki "Makyaj dahil" ufaktan bize bir gönderme gibi olmuş :) 





5. Peki ya erkekler? Mesela gençler arasında tarzını beğendiğiniz birileri var mi? 
Erkeklerin giyimi daha kolay. Çeşit az herşeyden önce. Özellikle son yıllarda daha çabuk giyinebiliyoruz. Düne kadar kravatla gidilmeyen bir yere gömlekle bile gidilebiliyor. Kazak içine fanila giyip çıkabiliyoruz. Jean her yere girdi. Giyim erkekler için daha kolay. Ayakkabı çok önemli erkeklerde. Temiz, boyalı ve şık ayakkabının erkek için önemli bir aksesuar olduğunu düşünüyorum. Giyim ve moda Türkiye’de çok ilerledi. Türkiyede gerek bakış açısı gerek moda ürünleri açısından pek çok markanın Avrupa’dan daha ilerde. Pek çok kişinin giyimini beğeniyorum. İsim vermeyelim.



6. Fatih Terim ve giyim tarzı denince akla gelen şeylerden biri atkı stiliniz, gömlek kivirislariniz şimdi de yeni bir moda olarak kabul edilen gozlugunuzu gömlek yakanıza takisiniz. Böyle şeyleri nasıl keşfediyorsunuz?
Açıkcası gözlük olayı tesadüfen oldu. Gömleğin cebi yoktu. Eşyalarımı sık kaybettiğim için gözlüğü cebe koyamayınca baktım gömlek yakası müsaitti. Oraya taktım. Arayış içinde değildim ya da moda olur bu diye düşünmedim ama güzel durdu sanırım.Atkıda belirleyici olan hava ve atkının uzunluğu... Bir kaç bağlama şekli biliyorum ve atkı değiştikçe bağlama şekli de değişiyor..Gömlek kıvırışı rahatlık adına yaptığım bir şeydi. Ceketin içinde değilse gömleğin düğmelerini iliklemeyi sevmiyorum. Kıvırarak daha rahat hissediyorum.






7. Galatasaray Store'dan giydiğiniz ürünleri Liverpool-Galatasaray maçında neredeyse herkesin üstünde gördüm. Her giydiğiniz başka bir güzeldi. Bu ürünleri seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? 

Bu ürünleri seçerken üzerinde bir renk uyumu olmasına ve ürünlerin doğru kombine edilebiliyor olmasına dikkat ediyorum. Yuvarlak yaka bir şey giymeyi pek sevmem. Onlar da zaten anladılar benim nelerden hoşlandığımı. O yüzden diğer tüm ürünleri beğenerek giyiyorum. Dediğim gibi önemli olan ürünlerin birbiriyle uyumlu kombine edilmesi.

8. Asla giymem diyeceginiz bir sey var mi?
Parmak arası terlikten hoşlandığım söylenemez. Ben giymem.



9.Giyim alisverisinde nasil bir yöntem izlersiniz?
Gördüm beğendim aldım yöntemiyle. Bir gezeyim, tespit edeyim gibi bir sürecim yok. Sağolsun Fulya hanım ve kızlarımla alışverişlerde biraz vakit alır bu durum. Beğeniye sunduğumuz ürünler tartışmaya açık olduğu için zaman alır ama ortak kararla alırız. Kendi başıma olduğumda görüp, beğenip, alırım.


10.Sizin için rahatlik mi siklik mi ön planda?
Şıklık elbette önemlidir ama rahat olmayan şıklığı kim ne yapsın... Mümkünse hem şık hem rahat olunabilir. 



11. Son olarak.. Buse's Fashion Blog izleyicilerine giyim, stil, ve moda hakkinda neler soylemek istersiniz?
Ben bu blogu çok beğenerek takip ediyorum. Herkese de takip etmesini öneriyorum. Bu blogda yer alma şansı tanıdığınız için teşekkür ederim. Bu arada blog sahibi olarak giyinme odamı açma kıyağımı da unutmazsanız sevinirim. 



Canım babam'a bende sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum.. Gerçekten kimsenin yapamayacağını yaparak dolabına girdim :) Bana bu şansı verdiği için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Umarım bu söyleşiden sizlerde keyif almışsınızdır, ben hem yazarken hem sorarken çok keyif aldım :) Bu arada güzel fotoğraflar için Tuncay Sen'e çok teşekkür ederiz

67 yorum:

  1. Bu yazın birçok erkeğin ilgisini çekecektir eminim :) Babanın sadelikten hoşlandığı belli dolabı sade ama şık kıyafetlerden oluşuyor.Kesinlikle yaşına göre giyinen biri ve duruşuyla kendine çok yakışan bir stili var.

    2demilicious.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Fatih Hoca'nın kendine has stilini yine kendine has yorumu ile okumak çok keyifliydi. Bunda da sizin akıcı yazinizda etken, teşekkurler..

    YanıtlaSil
  3. Çok gurur verici bi post olmuş.. Hem baba hemde kızı acısından..:)

    Nino
    http://ninostudio.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. çok keyifli bir röportaj olmuş ama ben en çok ikinci fotoğrafta sol köşedeki kol düğmelerini merak ettim tek tek onları da görebilseydik.
    Çok farklı şeyler var gibi :)

    YanıtlaSil
  5. Super is :)

    Imparator Fatih Terim!

    YanıtlaSil
  6. Süper bir yazı olmuş, oldukça profesyoneldi. Zevkle okudum.

    YanıtlaSil
  7. size baba demek istiyorum :))) fatih bey aslantepe maçlarını kaçırmayız genelde.orda her seferinde gözlerimiz sizi arar ve görünce keyifleniriz:) busee çok keyifli bir post olmuşş teşekkürlerr!

    YanıtlaSil
  8. Fatih hocamız zaten bizim gönlümüzün imparatoru bir de böyle sempatik olduğu zaman bizi bizden alıyor işte :)Tam da yaşına göre giyinen ve giydiğini yakıştıran bir insan ee kızının da kime benzediği belli oluyor :)Teşekkürler imparator ve onun küçük prensesi :)

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Buse,

    Öncelikle, harika bir yazı ve röportaj olmuş, tebrikler, ellerine sağlık...

    Çok düzenli ve iç açıcı bir giyinme odası. Gömlek, ceket ve pantolon askılarının hepsi ayrı tip ve aynı renk olarak düzenlenmiş. Yazı ve fotoğraflar "Başarılı olmanın sırlarından biri de düzenli olmaktır." mesajı veriyor bence...

    Sevgiler,
    Düzenli Evim
    www.duzenlievim.com

    YanıtlaSil
  10. Eşim fanatik bir Galatasaraylı ve hemen bu bloğu paylaştım..İmparatoru görünce hele özelini keyfine diyecek yoktu..Ama bu ropörtajın bize pahalıya patlayacak:)yeni ayakkabılar yeni kravatlar:)ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel bir yazı olmuş, emeğine sağlık. Mesela ben hemen sevgiliye okumasını söyleyeceğim:) Bir de fotoğraflarının çalınma ihtimaline karşı bir önlem almalısın.
    Keyifle okudum :)

    YanıtlaSil
  12. Biz İmparator'u böyle seviyoruz :).Teşekkürler bize sunduğun için :)

    YanıtlaSil
  13. İşte beklenen an geldi dört gözle bu roportajı bekliyordum Günlerdir.Hepsi birbirinden çoook güzeldi Sn:Fatih TERİM herzamanki gibi karizmasıyla büyüledi çünkü onu Çoooooook çooooooook ama çoooooooooooooooooooooooooooooook sewiyorum umarım onunla bir gün tanışma şansım olur....!!!

    Bu roportaj için de sizlere çoook Teşekkür ederim:Sn:Buse TERİM :)

    YanıtlaSil
  14. Güzel yazı olmuş ;))
    Imparator Fatih Terim şıklıgı diye bir şey var sonuçta :)

    YanıtlaSil
  15. Buyuk bır zevkle okudum röpörtajınızı Buse hanım ,İmparator Fatih TERİM in gunluk yasantısından gıyım stılıne yonelık ufakda olsa aldıgımız tuyolar ıcın cok tesekkur ederım.

    YanıtlaSil
  16. Blogu takip ediyorum demis ya babaniz o zaman bu yaziya yorum yazmak daha bi guzel geldi simdi :)
    Fatih Terim i paralarin dondugu bir camianin icinde "baba" sifati ile kalabildigi icin seviyorum.Daha onceden de yazmistim bir yazinizda yorum.Zamaninda sortuna,ingilizcesine bilmem nesine kadar yapilan hakaretler, asagilamalar karsisinda da "baba" durusunu sevdim ve bu durusu ile tabir-i caizse herkes cenesini kapamak zorunda kaldi.Neden bilmem ama sevdigim erkekler eylul dogumlu:)
    Bir de ben onu hakanin, emrenin yaninda -arkasinda durusu ile yine "baba" sifati ile sevdim :)
    [Aslinda tum futbolcularinin]
    Merak ediyorum Fatih Bey nasil hissediyor.Hic tanimadigi insanlar onu sevdigini soyluyor.Guzel bir duygu bu sanirim.

    Simdi dolabina gelecek olursak :)
    Gomlekleri zaten zevkini ortaya koyuyor ve bir erkek olarak moda degil ama guzel giyinmekten cok iyi anliyor.Zaten bir italyan tarzi var ;)

    vee makyaj konusunda katiliyorum.ayni babamin cumlesi :) Kadinin dogalliginin onu guzellestirdigine inanir.

    Sevgiler


    Elif

    YanıtlaSil
  17. bayıldım... ayrıca bir galatasaraylı olarak fatih terim her zaman başkadır çok güzel bir paylaşım elinize sağlık)

    YanıtlaSil
  18. Çok güzel röportaj olmuş. Ayrıca maşallah imparatorun dolabı da baya genişmiş. :)

    Fatih Terim ve kızı Buse Terim'e saygılar!

    YanıtlaSil
  19. Yaziyi cok keyifle okudum, ozellikle "makyaj dahil" kismini :) Benim babam da boyledir, makyajdan hic hoslanmaz. Cok sempatik ve sicak bi yazi olmus, eline saglik Buse.

    YanıtlaSil
  20. İmparator iyiki varsın! Seni başarı için sevmedik! Seni kişiliğinle, Galatasaraylılığınla sevdik. ne olur bizden ayrılma 10-15 yıl bu takımın içinde kal.! Senden tek isteğim hakan balta'nın yerine kayserisporlu hasan ali'yi alman. stoperede serdar aziz. şaka hocam şaka sen bizden çok daha iyi bilirsin. yine de alırsan iyi olur ama. :)

    YanıtlaSil
  21. İmparatorun giyim tarzı italyada dikkatimi çekmişti..çok şık giyim tarzıyla örnek bi insan..Gardırobunuda görünce haklı olduğumu anladım..gömleklerine bayıldım..kıravatları çok güzell.busecim senin izleyicinim..imparatorun cicilerini bizlere gösterdiğin için tebrik ederim.galatasaraylı olduğum için ayrıca gurur duydum:)

    YanıtlaSil
  22. O bir İMPARATOR!!! Sana SO NU NA kadar güveniyoruz.. Bunu sakın unutmayın Sayın Hocam..

    YanıtlaSil
  23. Guzel bir reportaj olmus gercekten. Fatih hocayi cok severiz. Hollandadan sevgiler.

    YanıtlaSil
  24. Çok güzel olmuş:)Tebrikler.Çok keyifliydi.İmparator kimsenin yapmayacağını yapmış giyinme odasını açmış.Celebrity olmayan biri bile bu kadar özelini açmazdı.İmparatoru imparator yapanlardan biri de bu bence.Saygılarımı sunuyorum Fatih Terim'e..

    YanıtlaSil
  25. Cok guzel olmus ! tebrikler
    Nimet

    YanıtlaSil
  26. Futbol ile ilgilenmiyorum pek, ama Fatih Terim tabiiki bizim dunyada gurur kaynagimiz!!
    O bir tek birsuru futbolcu yetistirmesinden oetuerue, en oenemlisi altin karakterli cocuklar yetirtirmis, SEN ve ablan gibi!

    xoxo
    Y.

    YanıtlaSil
  27. çokk şekersin canım...ayrıca çok samimi bir sohbet olmuş tebrikler

    YanıtlaSil
  28. UEFA finalinde giydiği takım elbise duruyor mu?

    YanıtlaSil
  29. Çok duygulandım.Aklıma bir sahne geldi..
    Acun canlı bağlantı yapmıştı.Amerikadaydın sanırım.Şemsiyenin altında elinde mikrofon..
    Baba-kız gözleriniz dolmuştu..
    baba kız ilişkileri çok farklı oluyor.
    çok güzel bir post olmuş,tam arşivlik:)
    ellerine sağlık


    baba demek dünya demek
    baba demek aşk demek..

    YanıtlaSil
  30. Cidden çok keyifli bir post olmuş Sevgili Buse.İlerleyen zamanlarda o zevkli, titiz ve güzel anneniz Fulya hn.ında dolabından bir post istesek fazla mı olmuş oluruz acaba:-)) Herkesin yüreğine sağlık.

    YanıtlaSil
  31. Begenmenize, guzel yorumlariniza ve dusuncelerinize cok ama cok tesekkur ederim. Daha boyle guzel yazilar, roportajlar yasariz insallah birlikte! ~ :)

    YanıtlaSil
  32. Fanatik Fenerbahçeliyim ama Fatih terimi çok seviyorum
    çok güzel bir post olmuş yüzümde gülümsemeyle okudum sonuna kadar

    YanıtlaSil
  33. de/da'yı ayrı yazmayı becerebilseniz belki her şey daha güzel olur

    YanıtlaSil
  34. çok sempatik, samimi ve tatlı olmuş:) fatih terim'i çok çok seviyorum! ve stil sahibi buluyorum!

    YanıtlaSil
  35. yalan yok neden bilemiyorum ama duygulandım:) çok ilginç gelebilir herkes'e ama Galatasaraylı bir insan için Fatih Terim denilince o an zaman durur.Buse gerçekten çok şanslısın,bazen kıskanmıyorda değilim seni :) şaka bir yan'a imparator benim ve diğer Galatasaraylı renkdaşlar için çok değerli..İMPARATOR BİRTANESİN!!! '' Bu arada blog sahibi olarak giyinme odamı açma kıyağımı da unutmazsanız sevinirim. '' :)) alemsin hocam eheh
    NEkadar gurur verici bir olaydır allahm bu:) yorum atmak bile zor bu posta ilk defa neyazacağımı bilemedim..

    YanıtlaSil
  36. çok güzel bi röportaj olmuş :)

    YanıtlaSil
  37. Her zaman takdir ve takip etmişimdir Fatih Terimin giyim tarzını. Yeniden takımın başına geçmesi ile bu ilgi tabiki biraz daha arttı.İlgimin tam arttığı sırada birde üstüne senin bu resimleri paylaşman büyük süriz oldu bana. Çok teşekkürler :)

    Azizcan Akışık

    YanıtlaSil
  38. Sn:FATİH TERİM'i babalar günlerinde ve doğum günlerindede bolgunuzda paylaşabilirmisiniz onu seven okadar çoook kişi varki onun bu mutlu anında onun yanında olamasak bile hiç olmazsa bir mesajla onun bu mutluluğunu paylaşmış oluruz:...!!!Baba TERİM iyiki varsın :)

    YanıtlaSil
  39. cook guzelbi yaziolmus....ve cook agladim cunku babamicok ozledim

    YanıtlaSil
  40. Merhaba Sevgili Terim Ailesi: KURBAN BAYRAMINI SEVDIKLERINIZLE BERABER SAGLIK VE HUZUR ICINDE GECIRMENIZI DILERIM KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN :)İyiki Varsınız sizi ve Terim Ailesini çoooooook sewiyoruz:)Baba Terim siz bu dünyadaki en güzel armağansınız bana sizi okadar çoooooooook çooooooooooooook seviyorumki nasıl anlatsamda kelimeler yetmez bu sevgiyi anlatmaya :)

    YanıtlaSil
  41. Ülkenin en şık giyinen 3 isminden biri.

    Tartışmam.

    YanıtlaSil
  42. ARA VERMİŞTİM İŞ YOĞUNLUĞU DOLAYISIYLA BLOG OKUMAYA AMA BU POSTA KAÇIRILAMAZ :) MALESEF GEÇ DE OLSA TÜM DETAYLARI İNCELEDİM.BAYILDIM. BİTTİM .. TERİM TÜM DİVALARDAN DA DİVASIN . İMPARATOR, KİŞİLİĞİNİ YANSITAN GİYİMİN ON NUMARA :) SAĞOL BUSE BABAN DİYE DEMİYORUM ADAM GİBİ ADAM TERİM :)

    YanıtlaSil
  43. Buse; baban tam bir BABA.
    Ne giyse, ne söylese, ne yapsa; biz ona öyle güvendik, onu öyle çok sevdik ki!
    Ailenizi takdir ediyorum.
    Sevgilerimi babana da iletir misin?

    YanıtlaSil
  44. Aman tanrım! Ben nasıl kaçırdım bu yazıyı derken baktım ki, tam da düğünün ertesi günüymüş :)
    İmparatoru çook seviyoruz ve onun kendine has stili ve duruşu ile ne giyse yakışır diyoruz Busecim :)

    YanıtlaSil
  45. Almanyadan Selamlar,
    Size Twitterdan ulasmaya calistim fakat sanirim gözünüzden kacmis olabilir size nereye bir Mail gönderebilirim acaba ?
    Kurmus oldugum Alpromi Sirketi sayesinde Dünyada ilk defa Türk Markalarina, Modacilarina, Ünlü isimlere Parfüm ve Aksesuar ürünleri üretmeye basliyoruz sizinlede bu konu hakkinda görüsmek fikirlerinizi duymak ve size isimizden bahsetmek isterim.
    Geri dönebilirseniz cok sevinirim.
    Mail Adresim: info@alpromi.com

    Görüsmek dilegiyle
    Almanyadan Selamlar
    Vedat GÜNAYDIN

    YanıtlaSil
  46. Ben bu yazıyı kaç kez okuduğumu tahmin edemiyorum.. Çok sık okuyamasam da haftada bir kesin okuyorum, tekrar tekrar, bazen haftada 2-3 kez oluyor.. Yazı,sorular,cevaplar her zaman ki gibi doğal! Zaten bu blog'un ve blog sahibinin en önemli özelliğide bu değil mi-ki bence bu özellik aileden geliyor-.

    Bu yazı beni çok sevindirdi nedeni, ise İMPARATOR'umun yuvarlak yaka pek sevmediğini öğrendim ve mutlu oldum bende sevmem, koyu renkler, gömlekler, gömleğinde sevdiği renk ve kıvırışı, gözlüğünü takışı-ki gözlük kullanmayan ben sırf gömleğin yakasına gözlük takmak için gözlük kullanmaya başlicam ve daha bir çok konu hakkında, İMPARATOR'uma benzediğimi gördüm ve tarif edilemez bir duyguyu bana yaşattığı için İMPARATOR'uma ve onun biricik kızı ve benim Abla'm kadar sevdiğim TÜRKİYE ve Dünya'da-ki Türkiye'de zaten modayı sarsıyor-Dünya'da da modayı sarsacak olan meleğe teşekkürü bir borç bilirim..

    YanıtlaSil
  47. röportajı keyifle okudum,imaparatorunda benim gibi koyu ve sade renkleri seçmesi mutluluk verici.

    YanıtlaSil
  48. buse düzenli ve titiz bir baban var...HARİKA

    YanıtlaSil
  49. Bence imkanı olan her erkek Fatih Hoca'mızın giyim tarzını kendine örnek almalı, gerçi onun karizmasını kimse yakalayamaz o ayrı :)) Bırak Türkiye'yi, modanın merkezi İtalya'da bile herkesi hem giyimiyle hem karizmasıyla kendine hayran bıraktı..

    YanıtlaSil
  50. Herkese cook tesekkur ederim..

    YanıtlaSil
  51. 20'li yaşlarda bir genç olarak Fatih hocanın özellikle klasik tarzını çok beğeniyorum.Umarım Fatih hoca gibi karizmatik ve gerçekten giyinmesini bilen erkeklerin gardolaplarını karıştırmayı devam edersiniz.

    YanıtlaSil
  52. Aferin buse kendini bu yolda gelistirmeye devam et ogrenecegin cok seyler oldugunu unutma basarilar

    YanıtlaSil
  53. alkışlar imparatora böylesine harika bir gardrop

    YanıtlaSil
  54. fatih terimi çok beğeniyorum bilmiyorum ama gerçekten esaslı bir baba gibi görnüyor çok şanslısınız ha tabi benim babişimde harika ona haksızlık etmeyim .

    YanıtlaSil
  55. merhaba,
    cici kız
    ben 52 yaşındayım ve ingiltere cardiff de yaşıyorum,tesadüfen bloğunu gördüm,ailecek gs olduğumuzdan biraz gezdim ,baban ile olan röportajın üzerine güzel söz bulmak çok zor,hiç bir güzel söz yetmez anlatmaya,eline sağlık .benim eşim babanın hayranı umarım bir gün cardiff e gelirde tanışırız. sevgiyle kal cici kız.

    YanıtlaSil
  56. Love it :) tam imparator'a yakisir bir dolap,tarz .. Adam karizma ya!!!

    YanıtlaSil
  57. busecim çok şeker bi söyleşi olmuş:)))

    YanıtlaSil
  58. çook HARİKA YA

    YanıtlaSil
  59. Baban Senin gibi kızı oldugu için, Sende öyle bir babaya sahip olduğun için cok sanslısınız..

    YanıtlaSil
  60. buseciğim kim ne derse desin umursama unutma meyveli ağaç herzaman taşlanır sen çok akıllı zeki ve birtanesin unutma biricik busemiz...

    YanıtlaSil