6 Ekim 2011 Perşembe

Paris Moda Haftasının En'leri: Ece Sükan, McQueen, Hakaan, Chanel ve daha fazlası..

Fashion Moda



En gotik: Alexander McQueen
Paris Moda Haftası sona ermek üzere. Paris Moda Haftasına damga vuran defilelerden biri de tartışmasız Alexander McQueen oldu. Alexander McQueen'in vefatından beri tasarımları Sarah Burton yapıyor. Bence Burton, McQueen'in tarzını hiç bozmadan aynı şekilde sürdürüyor. işte o defileden bir kaç görüntü.. 


En ses getiren: Louis Vuitton
 Bir diğer ses getiren defileler ise Chanel ve Louis Vuitton oldu. Louis Vuitton yukarıda gördüğünüz resimdeki atlı karınca temalı bir defile gerçekleştirdi. Tüm mankenler farklı bir atlı karincada oturup kıyafetleri sergiledi. Moda, gün geçtikçe enteresan ve ilgi çekici olmaya devam ediyor bence, siz ne dersiniz? 



Louis Vuitton Ilkbahar/ Yaz 


En büyüleyici: Chanel 


Chanel'in cikaracagi yeni oje rengi



Chanel ise yine Karl Lagerfeld'in dahi zekâsıyla muhteşem bir defile gerçekleştirdi. Beyazların hakim olduğu defilenin teması "Deniz Altı". Bu arada Chanel bu defilede ilkbahar/ yaz koleksiyonuyla birlikte çıkaracağı meşhur ojesini görücüye çıkardı. Yukaridaki fotoğraflarda onuda görebilirsiniz. Yine ses getirecek bir oje olacağından hiç şüphem yok. 


En gurur verici: Hakan Yıldırım & Arzu Kaprol 
Paris Moda Haftası'nin gurur verici olayları ise Hakan Yıldırım ve Arzu Kaprol defileleriydi. Hakan Yıldırım geçen sene yine Paris'te gösterdiği koleksiyonuna benzer bir koleksiyon gösterdi. Hakaan markasıyla özdeşleşmiş siyah ve beyaz rengin yani sıra bu sene Hakan Yıldırım koleksiyonuna sarilarda eklemişti. 



Hakaan


Arzu Kaprol
 En şık: Ece Sükan
Ece Sükan bence bizi Avrupa'da giyim konusunda en iyi taşıyan insanlardan biri. Kendine has tarzıyla hemen hemen her blog ve derginin sokak modasında fotoğrafları yer alıyor. Onun ismi anıldıkça, herkesin hem Vogue Türkiye adını daha çok duyduğu, hemde biz türklerin genel giyim tarzına olan bakış açısının olumlu anlamda değiştiği bir gerçek. Daha uzun yıllar bizi böyle güçlü ve kendinden emin stiliyle temsil etmesini diliyorum. 



6 yorum:

  1. Cok guzel bir post olmus keyifle okudum.

    Chanel' in inci tanesi temasini cok sevdim inciye bayilirim!
    Ece sukan konusunda sana katiliyorum kesinlikle bizi tarzi ile cok iyi temsil ediyor. Cicekli elbisesine bayildim!

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Channel ,louis vuitton ve Ece Sükan Bir enfes Buse postu =)Kalite ve şıklığı bu kadar eğlenceli sunduğun için Teşekkürler =) Buse Terim Candır :)

    YanıtlaSil
  3. Görseller ne güzel. Ece Sükan ne güzel.

    YanıtlaSil
  4. Eski şirketim LV ile her zaman gurur duyuyorum. LV hep süper!!


    secondhand-chance.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Chanelin defilesi hayatımda gördüğüm en iyi defile, gerçekten büyülendim ve blog hayatımın ilk postunu bu konuya ayırdım.

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. coco chanelin:,,In order to be irreplaceable one must always be different''...
    Karl lagerfeld geldiginden beri bence chanel bu sözü su an gerceklestirtemiyor...

    YanıtlaSil