4 Kasım 2011 Cuma

Şirine'den sonra Miss Piggy'de model oldu!

Fashion Moda

Şirinler filmi vizyona girmeden önce Şirine'yi Vogue dergisi bir model haline getirip Marc Jacobs, Dolce&Gabbana gibi markaları üzerine giydirmişti. http://buseterim.blogspot.com/2011/06/sirine-model-olursa.html Şimdi ise InStyle dergisi Miss Piggy'i model yapmış. Jason Wu, Prabal Gurung, Suno, Opening Ceremony, Brian Atwood, ve Giles & Brother Miss Piggy'nin bu çekimi için özel kostümler hazırlamış. Bu çekimden şöyle bir sonuç çıkıyor: tasarımcılar her türlü vücut tipine elbise yapabiliyormus demek ki :)Bence bu da şirine kadar şeker olmuş, sizce? :) 


Jason Wu 

9 yorum:

  1. O Jason Wu beyaz elbise Miss Piggy'den daha şirin görünüyor:)

    http://alisverisdanismani.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. canım paylaşım için tesekkürler .

    bilmiyorsan diye söylemek isterim,biz bloggerlar olarak yas ilan ettik.
    http://fashionozge.blogspot.com/2011/10/bloggerlar-olarak-yastayiz.html

    YanıtlaSil
  3. eger benim bi blogum olsaydı ben şehitleri anan bir yazı yazardım :(((

    -NİLSU-

    YanıtlaSil
  4. Miss Piggy'e bayılıyoruum! Dünyanın en sevimli şişkosu :)

    YanıtlaSil
  5. busecim sanırım işine gelmeyenler yorumları yayınlamıyosunuz çoook ayıp ben faceebookdanda yazmasını bilirdim orda direk görünüyo yayınlayıp yayınlamamak senin elinde değil ama zaten gelen yorumlarda gerek blog gerek face herkes aynı fikirde yaptıgın çoook ayıp! çok! blog kullanıyosan her gelen yorumu yayınlaman lazım biliyorum senin hoşuna giden hep güzel yorumlar ama sehitleri umursamaz tavrın hiç hoş değil ve bugun yine post atmışsın en azından olayın üzerinden bikaç gün geçmesini bekleyebilirdin ne için diye soracak olursan SAYGI için sehitlere saygı....

    YanıtlaSil
  6. Çok şirinnnn çok güzel olmuş bence şirineyle yarışır :) (ayrıca ülkede olan her şeyden herkesin haberi var illa buradan bas bas bağırmamız gerekmez diye düşünüyorum.)

    YanıtlaSil
  7. farkettimde nezmaan sizinle ilgili biraz sert veya kötü bi yorum yaazsak ilk önce o yorumu yayınlamıyosunuz orjinal halini daha sonra 2.ci kez neden yayınlamıyosun diye isyan ettiğimiz yorumu yqayınlıyosun İLGİNÇÇÇÇÇ ÇOOOK İLGİNÇ!!

    YanıtlaSil
  8. off sikilmadiniz mi artik bakin bir sonraki basliktada ayni tarz yorumlar hepside yayinlanmis. ustelik vergiden girmisler helal etmekten devam edip umursamzdan cikmislar. yayinlamak istemeyen onlarida yayinlamazdi. birakin artik herkesin acisi kendine herkes isini yapiyor siz isyerinizde toplantinin ortasinda sehitlerden konu aciyormusunuz patronlarinizin sizden birseyler bekleyen insanlar karsisinda. burdan istedigini soylemek cok kolay. acinizi yasayin ama insanlari yargilamayin artik.

    YanıtlaSil
  9. adsız o kadar cahilsin o kadar olur yani. bir de az konuş be kardeşim, tiksindirdin milleti. burası moda blogu, git kahveye otur sarmıyorsa

    YanıtlaSil