1 Kasım 2011 Salı

Versace for H&M 17 Kasım'da bizlerle!

Fashion Moda


Versace’nin H&M için hazırladığı koleksiyonu aylar öncesinde blog üzerinden duyurmuştum. Nasıl bir koleksiyonun ortaya çıkacağını ise merakla bekliyordum. Benim fikrimce, Versace'den önce Lanvin'in büyük olay yaratan koleksiyonunun üstüne Versace öyle bir koleksiyon çıkarmalıydı ki en az onun kadar ses getirmeliydi. 


Koleksiyonu gördüğümde her bir parçanın "Versace" koktuğunu anladım. Kullanılan desenler, baskılar ve bütün ürünler Versace markasını bugüne taşıyan parçalarla dolu. Bu koleksiyon bana biraz rus temalı :) ama yine de yeni bir kitleye bazı Versace klasiklerini sunmaya çalıştığını gösterdi. 


Bu arada ilk kez bir H&M tasarımcı işbirliğinde ev tasarımlarınıda görüyoruz. Tüm koleksiyonlar, 17 Kasım’da dünya çapında yaklaşık 300 mağazada satışa sunulacak. Versace for H&M koleksiyonu Türkiye’de sadece İstinye Park H&M mağazası’nda saat 10.00’dan itibaren satışa sunulacak.


Bu arada Paris Moda Haftasında Anna Del Russo Versace for H&M elbiselerinden birini giymişti. Çok iyi taşıdığını söyleyemeyeceğim ama manken harici "normal" vücut hatları olan birinin üzerinde elbisenin nasıl durduğunu görmenizi istedim :) 


Bir de Vogue Rusya baskısının bir moda çekiminde yine Versace for H&M parçalarından oluşan bir çekim yapılmıştı. Onu da aşağıdaki fotoğraflarda görebilirsiniz. Bu koleksiyonun H&M'in her yaptığı koleksiyon gibi etki yaratacağına eminim, ama Lanvin kadar başarılı olur mu, ona pek emin değilim.. 



6 yorum:

  1. Carine Rotfield ve ADR karışmış sanırım.

    YanıtlaSil
  2. Bu koleksiyonu heryerde görmekten o kadar çok sıkıldım ki daha satışı başlamadan koleksiyondan soğudum

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. 17 Kasimi heyecanla bekliyorum. Cok renkli Cupcake kadar tatli bir Versace bulabilirim umarim! Cupcake tadinda bir hafta diliyorum;)

    YanıtlaSil
  4. Beklemedeyim heyecanla :)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. geçen sene Lanvin koleksiyonunda olduğu gibi, yine her şey gelmeyecek bu sene sanırım; o canıımmm takılar gibi.

    YanıtlaSil
  6. kıyafeti ''cok iyi tasıyamayan'' anna dello russo olmasın sakın

    YanıtlaSil