17 Kasım 2011 Perşembe

Ajda Pekkan For Twist Limited edition Sonbahar Kış Koleksiyonu!

Fashion Moda



Yıllardır zamansız ve modern çizgisiyle modaya yön veren, her dönem takip edilen bir stil ikonu olmayı başaran Ajda Pekkan, kış sezonunda ikinci koleksiyonu ile Twist mağazalarında yerini alıyor. Geçen sezon Twist ile yaptığı koleksiyonla Ajda Pekkan, büyük ses getirmişti. Gerçekten çok şık ve kaliteli ürünler tasarlamıştı.
Ajda Pekkan; ‘’Geçtiğimiz yaz sezonunda sahnedeki Ajda Pekkan’dan çokça izler gördünüz. Sahnede görmeye alışkın olduğunuz göz alıcı şıklık ve ışıltı koleksiyonun büyük bölümüne hakimdi. Benim sahnelerde her dönem giymekten keyif duyduğum parçaları seçmiştik. Geçmiş ve günümüz Ajda Pekkan’ını harmanlamıştık. Giymek istediklerimden ve giydiklerimden yola çıkarak hazırladığımız yeni koleksiyonda, biraz daha Ajda’yım. Günlük hayatımda, seyahat ederken, alışverişe çıkarken yada arkadaş toplantılarımızda ben ne giyersem kendimi daha rahat ve mutlu hissederim düşüncesinden yola çıktım. Ama en temelde bu sezon Ajda Pekkan For Twist Koleksiyonu blog açmak oldukça ‘cool ve rocker’ bir koleksiyon oldu’’ demis.


Yeni koleksiyon 16 Kasım itibariyle tüm Türkiye’deki Twist mağazalarında satışa sunulmaya baslandi ve 19 Kasım Cumartesi günü Ajda Pekkan İstanbul Capacity Alışveriş Merkezi Twist mağazasında moda tutkunları ile bir araya gelecek. Ajda Pekkan ayrıca yeni koleksiyonun tanıtımı kapsamında 22 Kasım’da Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi’nde, 26 Kasım’da Ankara Gordion Alışveriş Merkezi’nde, 27 Kasım’da Trabzon Forum Alışveriş Merkezi’nde ve 29 Kasım’da Gaziantep Sankopark’ta moda tutkunları ile buluşacak’ dedi.






6 yorum:

  1. tas gibi sanki 20 yasinda =)

    YanıtlaSil
  2. bu kadın yaşlanmayacak sanırım ...
    insan hep seksi kalır mı yaaaa...

    bende de aynı yazı var bugün ama kırmızı tulum ve kuru fkafa t-shirt harika

    http://eatcinemashoppingbypg.wordpress.com/2011/11/18/ajda-pekkan-twist-limited-collection/

    YanıtlaSil
  3. Bu kadına bayılıyorum =)

    http://eddamy.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. ben parkaya bayıldım. kollarındaki ve yakasında kullanılan dantel ile şahane bir görünüm yakalanmış. militer stili sevmeyenlere sevdirecek bir parça ;)

    www.sevalvemoda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. gözlüklü ajda tişörtünü görürsem, affetmem. çok güzel bir koleksiyon olmuş. Eee kova kadını...

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Twist’in şu anda kendi markası Berr-In ile gündemde olan ünlü tasarımcı Berrin Eser tarafından kurulduğunu biliyor muydunuz?

    http://www.berr-in.com/archive/news3.htm

    YanıtlaSil