20 Kasım 2011 Pazar

Burcu Esmersoy'un tarzı

Fashion Moda




Burcu Esmersoy son zamanların en popüler isimlerinden biri. Özellikle moda dergilerinde kendisini çok sık görmeye başlamıştık. Giyimi, tarzı, ve stili ile ilg çekmeye, begenilmeye başladı. Burcu Esmersoy'un giyim tarzını uzaktan takip edenlerdendim bende. Kendisini Vogue Türkiye'nin "Bugün Ne Giydim" bolumundede takip etmiştim. Londra'da yapılan Burberry defilesinde ise şıklığıyla göz kamastirmisti. Yok Böyle Dans yarışmasını sunmadan önce NTV'de sunduğu Yaz Gecesi programında yine her bölüm çok sık seçimlerle çıkıyordu seyirci karşısına.



Yok Böyle Dans'ta ise her bölüm başka bir Burcu Esmersoy görüyorum karşımda. Her bölüm ayrı bir tarz, ayrı bir saç modeli ve hepsinide kendine yakıştırmasını çok iyi biliyor. Hep yazılarımızda yabancı isimlerin tarzlarını örnek veriyoruz, şimdi de gerçekten seçimlerini çok başarılı bulduğum Burcu Esmersoy'un bu sözlerimi haklı çıkaran tarzını göstermek istedim sizlere. Burcu Esmersoy Türkiye'de şıklık konusunda bize önemli dersler verebilecek bir tarza sahip, takip etmiyorsaniz takibe alın derim..




7 yorum:

  1. bu kızın tarzını bende beğeniyorum. Özgün


    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. o saçları tüm olayı mahfediyor bence!tarz marz kalmıyor yani!

    YanıtlaSil
  3. Buse Hanım Moda Her Yerde olarak, sizin moda yorumlarınzı gerçekten beğeniyoruz.

    Tebrikler

    www.modaheryerde.com

    YanıtlaSil
  4. daha geçen hafta sonu arkadaşlarla burcu esmersoy'un giyim tarzından bahsediyorduk..Bugun blogunuzda görünce şaşırdım :)kendisi hem doğal,hem zevkli,hemde çok hoş:)takipteyizz :)

    YanıtlaSil
  5. bende çok beğeniyorum ama şal desenli renkli elbisenin kime ait olduğunu merak ediyoruumm yaniii harika giyiniyo çok doğal ve şık kendiside

    YanıtlaSil
  6. malzeme guzel olunca, her sey yakısıyor Burcu ya..

    YanıtlaSil
  7. evet bencede çok başarılı HERİTAGE Elbiselerine bayılıyorum güzel taşıyor..

    YanıtlaSil