22 Aralık 2011 Perşembe

Buse'nin Bakım Tüyoları

Fashion Moda


Cildimi nasıl koruyorum? Hangi kremleri kullanıyorum? Makyaj yaptıktan sonra nasıl temizlik yapıyorum? işte bütün bu soruların cevabını alabileceğiniz ufak bir yazı hazırladım sizlere..
Önce cildime hangi ürünleri kullandığımı ve nasıl bir bakım uyguladığımı anlatarak başlamak istiyorum. Bir kere makyajla hiç bir zaman yatmam her zaman makyajımı siler öyle yatarım. Çünkü gerçekten makyajla uyumak cildinize inanılmaz zarar veriyor. Yazın ve kışın cildim güneşten ve soğuktan fazlasıyla zarar gördüğü için yılda iki kez cilt bakımı yaptırıyorum. 4 senedir New York'ta yaşadığım için cilt bakımımıda burada yaptırıyorum. Adresi merak edenler Soho'da Bliss Spa'da yaptırıyorum. Resimde gördüğünüz Neutrogena Makyaj Çıkarıcı pedleri ile makyajımı çıkartiyorum.
Her sabah ve akşam yine resimde gördüğünüz tonik ve nemlendiriciyi mutlaka yüzüme sürüyorum. Yine resimde en sağda göreceğiniz peeling/scrub kreminide haftada 3 kez yüzüme kullanıyorum. Ölü derileri atıp cildimin yumuşacık olmasını sağlıyor.
Bütün bu ürünler burada cilt bakımına gittiğim Bliss markalı.

Gelelim el bakimima.. Ellerime günde iki kez mutlaka el kremi sürerim. Çantamda olmazsa olmazim el kremimdir. Resimde gördüğünüz ise Sally Hansen'ın el kremi. Genelde Sally Hansen ve L'Occitane marka el kremi kullanıyorum. Aynı zamanda her gün tırnak diplerime ve parmaklarıma Bepanthen sürüyorum. Bunu daha önce uygulamadıysanız mutlaka uygulayın. Tırnaklarınıza çok ama çok iyi geliyor.


Bliss urunlerini Turkiye'de Boynerlerde bulabilirisiniz.
Sonucundada boyle bir surat cikiyor iste ortaya :)

34 yorum:

  1. Bepanthen'i tirnak uclarima surmeyi hic denememistim Buse'cim.. Bugunden itibaren basliyorum :) Bu arada ben Bepanthen merhem + krem'i karistirarak topuklarimda ve dirseklerimde kullaniyorum, her dem pembe kalmalari icin.. Cok ise yariyor.. ;)

    YanıtlaSil
  2. paylaşım için teşekkürler busecim.

    http://modavemagazinhakkndahersey.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. aa..çok iyi,bepanthenin tırnak diplerine ve parmaklara iyi geldiğini ilk defa duydum,akşam ben de deneyeyim hemen :) bu mucizevi bi krem sanırım,ne çok amaçla kullanılıyor,değil mi:)
    bu güzel paylaşımlar için çok teşekkürler Buse'ciğim :)

    www.fido-land.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. bliss'in triple oxygen maskesi gibisi yok asla! muhteşem :)

    YanıtlaSil
  5. Bliss'e ben de bayılıyorum! Hem artık Türkiye'de Boynerlerde de satılıyor :)

    YanıtlaSil
  6. Cnm cildin çok güze.. bende sally hansen el kremini çok severek kullanıyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Bepanthen önerinizi dikkate alacağım.
    Önerileriniz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. bir donem Bliss urunlerini kullanmis ve cok memnun kalmistim. sonra ara verdim. tekrar Blisse geri donucem sanirim.
    harika ipuclari vermissin. Bepantheni tirnak uclarimda deneyecegim mutlaka.
    Cupcake tadinda bir gun diliyorum!

    YanıtlaSil
  9. busecim teşekkürler bu güzel paylaşım için,bepanten kısmını sevdim,bende kullanıyorum ama tırnak uçlarıma daha önce denememiştim,güzel bir fikir olabilir. :))

    YanıtlaSil
  10. Ben de BLISS kullanıyorum gunluk temizlik icin, gozle gorulur degisiklikler oldu cildimde.
    Boyner'de de satılıyor artık kızlar, bilginize! :)

    YanıtlaSil
  11. iyi ama foto renksiz bir foto ben anlayamadım ki keşke renkli makyajsız yüzünüzü koysaydınız ben nerden anlyım bu fotoda sicilce varmı? siyah nokta varmı? veya pürüzler varmı artı makyajlı ve fondetenli veya pudralı bi foto bu dudak cevrenizden cok belli pudar veya fondeten oldugu tam anlayamadım siyah oldugu için
    funda mert

    YanıtlaSil
  12. buse hanım ve yorum bırakan sevgili arkadaşlar benimde nacizane birkaç önerim var güzel bir cilde sahip olmanın yolu sağlık beslenmek ve bol sudan gecer bunu hepimizi biliyoruz tabi her nekadar uygulaması zor olsada ama içten değilde dıstan yapabilceginiz en önemli sey buse hanımında dediği gibi makyajlı asla ve asla yatmamak hataa dısardan eve gelindiğinde o makyajı hemen cıkartmak birinci unsur, her gün dısarı cıkarken makyaj yapmamak, cok pahalı ürünler kullanmak yerine özellikle temizleyilerle cildimizi yıkamak yerine arko nem ın ve dove un sabununu kullanabilirsiniz cok iyi geliyo hem temizliyo hemde nemlendiriyo çünkü o temizleyicilere para dayandırmak çok zor eger benim gibi günde en az 2 en fazla 3 defa yüzünüzü yıkıyorsanız tabi :) ve son olarakda buse hanım size ve arkadaşlara cok öenmli bi okadarda ucuz bir tavsiye OTACI nın gülsuyu müthiş işe yarıyor cildinizi yıkadıkdan sonra dolapda beklettiğiniz( yaz-kış) gülsuyunu alın ve sürün cildinizin nasıl berak ve güzel olduguna düzenli kullanımdan sonra inanamayacaksınız ben bunları yapıyorum hem ucuz hem güzel bütyice fazla zorlamıyor hemen hemen herkesin yetişebileceği ürünler
    NOT:arko nem ve dove sabun 2 tl
    otacı gülsuyu bitkisel marka olmasına karşın fiyatları çeşitli kozmetik marketlerde 2,50-3,50 krş olarak değişiyor

    sevgiler... ASEL

    YanıtlaSil
  13. Merhaba, benim göz çevresi bakımıyla ilgili bir sorum olacak. Bildiğiniz ya da kullandığınız, göz altı torbalarına ve morluklarına iyi gelen bir krem var mı? Bütçeyle ilgili bir sınırım olmamasına karşın, senelerdir istediğim etkiyi veren kremi bulamadım.

    Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

    Güneş

    YanıtlaSil
  14. bepanthen gerçekten her derde deva bir krem

    YanıtlaSil
  15. peeling alacaktım ama rare blossom markasını düşünüyordum organik olduğu için ama şimdi kafam çok karıştı,herkes bliss ten çok memnun galiba :)

    YanıtlaSil
  16. Bepanthen'i tırnaklara sürme fikrini sevdim uygulamayı düşünüyorum,teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
  17. bugune kadar loccitane urunlerını kullanan bırı olarak yarın ılk ış bliss urunlerını denıyıcem sephoralardada satılıyor bepanthen tırlak uclarıma surmeyı hıc aklıma gelmemıstı onerılerın ıcın teşekkürler busecım

    YanıtlaSil
  18. buse hanım gecenlerde bir postun altına daha yaorum yazdımama cevaplamadınız the body shop ürünlerini denediniz mi hiç ?
    hande gülalmaz

    YanıtlaSil
  19. *lulu's life, FidoLand
    kesinlikle hemen baslayin cok faydasini goreceksiniz bende bepanthen'i ayni zamanda dirseklerime kullaniyorum onada cok iyi geliyor. Bepanthen'in cozemedigi bir sey var mi zaten :)

    *Modayadairhersey
    rica ederim :)

    *Adsiz
    maalesef goz altlariyla ilgili bugune kadar herhangi bir sorun cekmedigim ve etrafimda da hic bu sorunu ceken birilerini duymadigim icin boyle bir krem ile ilgili bilgim yok :(

    YanıtlaSil
  20. buse hanım konuyla çok alakasız ama blogunuzu yeni takip etmeye basladım ve ilk kez blog geziyorum izlemeye aldıgımda ne oluyo? onu biraz acıklarmısınız teşekkür ettim şimdiden

    YanıtlaSil
  21. Öncelikle blog süper keşke daha sık yazsan çok eğlenceli okuması! Ben sana mail atmak istedim ama bulamadım :/ Saç bakımı; özellikle saç dökülmesini önlemek hatta güzel bir bakımla saça hacim kazandırabilecek ürünler varmı bildiğin? Aşırı derecede saçım döküldü ve herkes birşeyler söylüyor kullanılması gerekn ürünler için..! Sana güveniyorum :) Yardımmm lütfen

    YanıtlaSil
  22. bilgiler super! sen de fistik gibisin tek kelimeyle! :)

    YanıtlaSil
  23. doğal peeling arayan adsız yorumcu: burt's bees'in %100 doğal peelingini öneririm. boynerlerde var! :)

    YanıtlaSil
  24. Bepanthen fikri guzel.bende bi yerde okumustum: pratik manikur olarak,bepantheni ayni bu sekilde tirnak diplerine surup,tirnak fircasiyla,uygun basincla fircalamak cok iyi sonuc verio.denedim ben memnun kaldim..

    YanıtlaSil
  25. Busecim takip ettğim blaglar arasında en içten en sevimli en eğlencelisi seninki:))artık versaceden diordan aldığı şeyleri giyinip kuşanan kokoşları değil bizim de alabileceğimiz şeyleri samimi duygularla paylaştığın için seni takip ediyorum.bizimle daha çok olman dileğiyle sevgiler:))

    YanıtlaSil
  26. Toniği ben de almıştım buraya gelince. önceden Jabushi kullanıyordum. sanki o daha iyi gibiydi. bilemedim. peelingi de en kısa zamanda deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  27. tanıtım sğper ama bu makyajlı bir foto. makyajsız ve de siyah beyaz olmayan bir foto yayınlarsan sevinirim.

    ela

    YanıtlaSil
  28. ayferyesilyurt23 Aralık 2011 15:38

    bu ürünler den dikkatimi çeken tırnağına sürdüğün Bepanthen kremi hemen kendime bitane almalıyım :) bilgiler için teşekürler buse :)

    YanıtlaSil
  29. Sonuc mukemmel cok guzelsin buse abla senin o findik burnunu yerimmm :)) masallahh :)

    YanıtlaSil
  30. artık kısa boylu bayanların giyimleri hakkında da yazılarını bekliyoruzzz:)

    YanıtlaSil
  31. busecim çok saol paylaşım için. ben sna birşey sorcam bnde yeni cilt bakım ürünleri almak istyorum kendime. ama etrafta çok marka var biraz karrsz kaldım. bliss!i düşünyorum bnde.ama bi yndan da aklımda Kiehl's var.onu da çok methediyolar sende bahsetmştn galiba dha önce. Kiehl's in ürünlerini hiç dha önce kullandınmı? ne önerrsn? karma bi cildim var ve ara ara sivilceleniyor.siyah nokta problemim filan var. iyi ibrşey istiyorum..Bliss'in temizleme jelini hiç kullandnmı. temizleme jelinde neyi önerrsn.. Bliss'in bi temizleme jeli birde sütü var galiba..

    YanıtlaSil
  32. Cutenin yazdiklarin aynisi bende sormak istiyorum.. Kiehlsde hangi urunleri kulanabilirim?? kiehls den önerebilegeniz bakim urunleri nelerdir??

    YanıtlaSil
  33. busecm ben sna birşey sorcam bnde yeni cilt bakım ürünleri almak istyorum kendime. ama etrafta çok marka var biraz karrsz kaldım. bliss!i düşünyorum bnde.ama bi yndan da aklımda Kiehl's var.onu da çok methediyolar sende bahsetmştn galiba dha önce. Kiehl's in ürünlerini hiç dha önce kullandınmı? ne önerrsn? karma bi cildim var ve ara ara sivilceleniyor.siyah nokta problemim filan var. iyi ibrşey istiyorum..Bliss'in temizleme jelini hiç kullandnmı. temizleme jelinde neyi önerrsn.. Bliss'in bi temizleme jeli birde sütü var galiba..

    YanıtlaSil