16 Ocak 2012 Pazartesi

2012 Altın Küre Kırmızı Halı

Fashion Moda




Kelly Osbourne her zaman marjinal bir tarza sahip. Marjinal tarzını bozmayarak şaşırtan bir renk tercihiyle bence hoş bir görüntü yakalamış. Topuzunu çok beğendim. Takılarıyla elbisesini çok güzel tamamlamış. Gecenin şıklarından mı? Kesinlikle değil.







Sarah Michelle Gellar ve Givenchy elbisesi benim için gecenin en rüküş elbisesi. Böyle elbiseler evet en konuşulan elbiseler olur genelde. Herkesin dikkatini çekiyor, bir anda dönüp bakıyorsunuz ama gecenin sonunda diğer elbiselerde gelince tekrar bir dönüp baktığınız zaman ne kadar sönük kaldığını görüp ayırt edebiliyorsunuz. Benim için tartışmasız gecenin en kötüsü.



Freida Pinto Prada elbisesiyle bence gayet zarif olmuş. Rengi de kendine çok yakıştırmış. Gecenin en şıkı değil ama gecenin zariflerinden olabilir.


Sofia Vergara bu geceye hazırlanmak için çok sıkı bir spor yapmış. Röportaja geldiğinde omuzlarındaki kaşları gösterdi, benim ağzım açık kaldı :) Gerçekten baya sağlam bir spor yapmış ve başarmış :) Sofia Vergara kırmızı halıda her zaman doğru seçimler yapan bir kadın. Bence yine doğru bir seçim yapmış. Vücut hatlarına uygun ve ten rengine çok yakışan bir Vera Wang seçmiş.



Charlize Theron kırmızı halıya ayak bastığı an benim için zaman durdu. O gelmeden önce bu gece sık birini görebilecek miyiz gerçekten diye düşünüyordum. Saçı, elbisesi, makyajı her şeyiyle nefes kesti. Herkes bir anda Charlize Theron hakkında tweetler yazmaya başladı. Dior elbisesiyle benim için gecenin en sık kadını tartışmasız Charlize Therondur. 1920'lerin havasını geri getiren bu tarzıyla bence çok güzel bir hava yakalamış.





Ve... Kırmızı halinin yıldızı Angelina Jolie! Brad Pitt ve Angelina Jolie gelir gelmez çığlıklar koptu tabiiki! Angelina Jolie'yi her zamanki gibi düz, basit ve sade bir siyah veya bej bir elbiseyle beklerken hiç beklemediğimiz bir şekilde çıktı karşımıza. Versace elbisesi, kırmızı ruju, çantasını öyle güzel tamamlamıştı ki benim için gecenin en şıklarından biriydi.


Salma Hayek'i kırmızı halıda görmeyi ozlemistik uzun zamandır. Daha elbisesinin ne olduğunu söylemeden Gucci olduğunu tahmin ettim ve doğru çıktı. Küpelerini elbisesine çok yakıştırmış. Saç rengini de sevdim.


Michelle Williams görmeye alışık olduğumuz tarzında çıktı yine karşımıza. Çok daha renkli bir şeyler giyseydi keşke. Oda saçına bant takanlardan biriydi Charlize Theron gibi. Malesef gecenin beğenmediklerim arasında.


işte böyle renkler görmek istiyordum ben kırmızı halıda! Natalie Portman Lanvin'den vazgeçmiyor artık. Hamileykende hatırlarsanız Lanvin bir elbise giymişti yine. Pembe çok yakışmış bence. Güzel zayıflamış, güzel de bir dönüş yapmış kırmızı halıya. Çanta uyumu da çok hoş olmuş.


Reese Witherspoon'a son zamanlarda bir seksilik, bir hoşluk gelmedi mi sizce de? Fazla abartı takılar takmadan hatta hiç bir takı takmadan elbisesini on plana çıkartan tam anlamıyla "seksi" bir görüntü sergiliyordu kırmızı halıda.


Ve benim için gecenin ikinci en sıkı Charlize Theron'dan sonra. Jessica Alba ve Gucci elbisesine bence fazla uzun sözlere gerek yok tek kelimeyle harika!


Kate Winslet'ın kırmızı halıda bir duruşu var. Hep aynı bakıyor ve hep aynı tarzlarda giyiniyor :) Yine kendine ve vücut tipine yakışan bir elbise tercih etmiş. Bence yakıştırmış. Sizce?


Emma Stone kendine yakışanı biliyor ve hiçbir zaman risk almadan kendine yakışan neyse onu giymeyi çok iyi biliyor.Saç rengiyle bu elbisenin renk uyumunu çok sevdim nedense ben :)


Mila Kunis beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu kadar sade bir kıyafet kesinlikle beklemiyordum. Bu arada biliyorsunuz Mila Kunis Dior markasının yeni yüzü oldu. Bu sebeple Dior tercih etmiş tabiiki. Ama çok klasik bir elbise bence, çok daha sık bir elbise tercih edebilirdi.


Lea Michelle'in Marchesa giyeceğini duyanlar çok heyecanlıydı, e bende öyle :) Marchesa'yi duyan kim heyecanlanmaz ki? :) Bence gecenin en şık ve en rüküşü olarak çok tartışılacak bu elbise. Ben hala kararımı veremedim begensem mi, begenmesem mi? O yüzden kararı sizlere bırakıyorum.





Ve, evet bizi temsil edip gururlandirdigi için Meltem Cumbul bir tebriği hak ediyor ama keşke çok daha akıllardan silinmeyecek bir elbise tercih etseydi. Ki, Meltem Cumbul zamanında cesur seçimler yapmış bir kadındır da.. Neden böyle soluk bir tecih yaptı bilemiyorum ama ben hayal kırıklığına uğradım..

Geceden Trendler..





Saat kurup uyanıp hazırladığım yazımda hatalarım olduysa affedin beni :) Bu arada hepinizin Golden Globe'un en şıkı sizce kimdi? anketine bekliyorum! BT Blog izleyicileri olarak seçelim bakalım gecenin en şıkı kim olacak..

37 yorum:

  1. bence kesinlikle Vera Wang elbisesiyle Sofia Vergara..

    YanıtlaSil
  2. Lea Michele'in Marchesa elbisesini beğendim ben en çok..Ama o yeşil yüzüğü takmasaymış iyiymiş..

    YanıtlaSil
  3. Seni ilk defa bu kadr takdir ettm.uykusuz kalıp saatini dahi ayarlayıp kalkıp bize bunları aktardign için teskkrler.

    YanıtlaSil
  4. Freida Pinto Prada elbisesiyle bence gecenin en sk kadini..

    YanıtlaSil
  5. Anketteki adayların arasında Meltem Cumbul'da olmalıdı...

    YanıtlaSil
  6. Ben en çok Emma STone un elbisesini çok beğendim.

    www.trendsbysevi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. En şık: Sofia Vergara - Vera Wang ve Lea Michelle - Marchesa
    Angeline Jolie bence kesinlikle fazla maskülen olmuş, beğenmedim ben.

    YanıtlaSil
  8. kesinlikle Sofia Vergara! Elbise müthiş !!

    YanıtlaSil
  9. En şık: Charlize Theron
    En rüküş: Lea mıchelle

    YanıtlaSil
  10. Her zamanki gibi Jessica Alba.... Sade ve şık bence :)

    YanıtlaSil
  11. Ben de Meltem Cumbul'a çok şaşırdım... Bu elbise çok sade kalmış kırmızı halıda. En beğendiğim isime gelince Jessica Alba... 2. isim ise Emma Stone ama ayakkabısı daha iddialı olabilirdi diye düşünüyorum. Paylaşımın için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  12. Dior & Charlize Theron benim favorim !!

    YanıtlaSil
  13. Charlize Theron'un muhtesemligi ! Buyuleniyorum ona bakarken acaba o nedenle mi birinci benim icin :))

    YanıtlaSil
  14. Nichole richie'in saç şekli&
    Sofia Vergara ve Elle Macperson'un kıyafet seçimleri en şık listemde baştalar kesinlikle,ikisine dee bayıldım. Sevgiyle*

    YanıtlaSil
  15. keşke ankette meltem cumbul da olsaydı :((

    YanıtlaSil
  16. emma stone ve jessica alba tam anlamıyla nefes kestiler bence. zerafet güzellik, şıklık.. ama natalie portman'ın nesini beğendiğini anlamadım etek kısmı özellikle çok kaba.. sırf renk canlı diye bir elbise beğenilir mi? salma hayek'in saçları da bence aylardır dip boyası gelmiş gibi.. saçın alt kısmı açık kahve tonlarında üstü de hadi koyulaşıyor olsun, siyah nedir?

    yine de senden bu kadar yıldız ve moda geçidinde biraz daha ayrıntılı yorumlar yapmanı, bizim göremeyeceğimiz detaylar yakalamanı beklerdim. eleştirilerin senelerdir bu işin eğitimini almış bir gözle yapılmıyor sanki, az buçuk modaya meraklı her genç kızın yapabileceği kadar yorumluyorsun bence. sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. Angelina Jolie'nin elbisenin krimizi detayiyla kirmizi canta ve ruj tamamlamasini hic sevmedim. Elbisesinde de rahatsizlik veren birseyler var ama cozemedim bir turlu.
    Meltem Cumbul'da sade ama cok asil ucus pucus gozukuyordu, sevdim:)

    YanıtlaSil
  18. Ben de Charlize Theron ve Jessica Alba'dan yana kullanıyorum oyumu. Kesinlikle ikiside muhteşemdi. Diğerleri ile ilgili seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum Busecim. Ellerine sağlık.. :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. Charlize Theron sen harikasın. Kapak fotografı oldugu dergiyi göz önünde saklarım hep o kadar güzel gelir bana :)

    YanıtlaSil
  20. ankette meltem cumbulda olmalıydıı.. ve bence asillik ve sadelikten anlayan her bayan meltem cumbulu sık bulur anlayanlarda eleşriri durur!! bugun gülben ergen twitterda bu konu hakkında herkese kapak olacak bir twit attı okuyunuz derim çok acıklayıcı...

    YanıtlaSil
  21. Charlize Theron bence en şık bayan olmuş,çok hoş gözüküyor ayrıca şunu özellikle belirtmek istiyorum ki emeğine sağlık sohbet edermişçesine sıcak bir şekilde bunları bize sunduğun için =)

    YanıtlaSil
  22. Emma Stone'u görünce ağzım açık kaldı. MUH-TE-ŞEM olmuş kesinlikle.

    YanıtlaSil
  23. Kimse Chanel tercih etmemis; yoksa ben mi kacirdim?? :(

    YanıtlaSil
  24. Charlize Theron'un yüzünü görünce zaten elbiseye odaklanamıyor insan..Bunca kötünün içinde en iyisi..Sanki sözlesmisler bedenlerimize en uyumsuz tasarımları giyip gidelim diye..

    YanıtlaSil
  25. Suan etalk Kanada'nin yorumlarini dinliyorum. Ve resimlerin altina yazdigin yorumlarin resmen aynilarini soyluyorlar. Demekki sen siradan modayi takip eden bi kizin yazdigi sekilde degil, bu isi bilenler gibi profosyonelce yapiyormussun yorumlarini. Bu kapagi benim icin takarsan sevinirim o lafi edenlere. Detroit'den sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  26. ayferyesilyurt17 Ocak 2012 16:55

    öncelikle emeğine sağlık takip ettiğim tek blog senin ki ilgimi baya çekiyo :) meltem cumbul herzamanki gibi çok güzel :))

    YanıtlaSil
  27. Bende Charlize Theron diyorum..mukemmel..

    Bu arada nedir "su senelerdir moda egitimi aldin, farkli yorum yap, bizim goremedigimiz detaylari gor" olayi? Ne alakasi var bunun moda egitimiyle yahu? Elbise elbisedir ve Buse'de ki bizdeki goz, yani kiz uzayli falan degil oyle x-ray cihaziylada incelemiyor geleni geceni..
    Guldum valla!

    blogun cok sevimli canim, aynen devam..
    Deniz

    YanıtlaSil
  28. bolg cok guzel...ama lıste de elle macpherson yok bence altın kurenın en sık en guzel fızıklı kadını o

    YanıtlaSil
  29. Merhaba Buse, Sarah Michelle Gellar bu elbiseyi 2,5 yaşındaki kızının ısrarları sonucu alıp giymek zorunda kalmış, böyle söylemişti o gece kıyafeti hakkında soru sorulduğunda :) Elbise çok güzel olmasa da sevimli bir yaklaşım :)

    YanıtlaSil
  30. Freida pinto keske lea michellin elbisesini giyseymis...iste ozaman bir harika görebilirdik

    YanıtlaSil
  31. Emma Stone ultra şık :) teşekkürler Buse

    YanıtlaSil
  32. Charlize Theron en sikti bence..
    Zavalli Meltem Cumbulu yine kendimizi ispatlamak icin alakasiz ve manasiz bir sekilde sahneye cikarmislar..Komikti!!!
    Ayrica cok renksizdi secimleri,makyaji,durusu!!!

    YanıtlaSil
  33. ben konuyla ilgili değil ama özel bir görüşümü yazmak istiyorum.. buse terim'i bukadar kaprizsiz egosuz bizden biri olduğunu bu blogu ilk kez inceleyerek anladım. Bizlerden biri gibi cok sıcak yorumları çok hoşuma gitti herseyi olduğu gibi paylaşması doğal oluşu samimiyet verdi sanki karşımda kız arkadaşımla bişeyler konuşuyor paylaşıyormuş gibiyim.. bize kendini cok güzel yansıttığı için kendisine teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  34. Freida Pinto Prada elbisesiyle çok şık olmuş gerçekten.

    YanıtlaSil