9 Ocak 2012 Pazartesi

Alix Avien'den Yeni Yıl Hediyeleri!

Fashion Moda



Alix Avien çok sevdiğim bir marka. Zaten bunu yazlarimdanda anlamışsınızdır.. Biliyorsunuz yeni bir ürün çıkardılar, DNA Mascara. Ben kendimde bizzat kullandım ve çok memnun kaldım. Zaten Mascarasini kullananlar daha önce çok memnun kalmışlardı şimdi yine DNA Mascarayi kullanan herkesde çok memnun kalıyor. Bu sefer sizlerden istedigimiz Cuma gününe kadar Alix Avien'in herhangi bir ürünüyle farklı yerlerde fotoğraf çekip infobuseterimblog@gmail.com (bu mail adresim sadece bazi yazilar icin kullanmak uzere ve reklam, banner gibi konular icin kullanilacaktir, lutfen baska konular icin mail atmayiniz) adresine yollamaniz.
Yollayacaginiz fotoğrafların içinden sececegimiz 10 kişiye DNA Mascara, ruj ve mini ojeler gibi urunlerin bulunduğu Alix Avien setini hediye edeceğiz. işin püf noktası kreatif olmak. Yani sınırlarınızı zorlayın :) Nasıl bir şey beklediğimizin fotoğrafını yukarida ve asagida paylaştık. Alix Avien ailesiyle birlikte oturup resimlerinizi gözden geçireceğiz, bakalım kazananlar kim olacak.
Cuma günü blog üzerinden kazananların fotoğraflarını paylaşıp isimlerini açıklayacağız, şimdiden kolay gelsin diyoruz :)

5 yorum:

  1. Mashattan da cekmissiniz bnde orda cekicektim ama..

    YanıtlaSil
  2. umarım beğenirsiniz..

    YanıtlaSil
  3. Çok acemice oldu ama olsun, yazınızı geç farkettim:=)

    YanıtlaSil
  4. bir de bu acıdan bakın :) umarım begenirsiniz :)

    YanıtlaSil