13 Şubat 2012 Pazartesi

2012 Grammy Ödül Töreni Kırmızı Halı

Fashion Moda



Katy Perry mavi Elie Saab elbisesiyle bence çok hoş gözüküyor. Bu arada değeri 2 milyon dolar olan Norman Silverman takıları da bir o kadar göz alıcı. Katy Perry aynı zamanda Christian Louboutin ayakkabılar tercih etmiş.



Kelly Osbourne kırmızı halının yeni yıldızı olmaya başladı. Neredeyse yapılan her gecede boy gösterir halde. Dün gece ki tercihi ise Tony Ward elbise, Giuseppe Zanotti ayakkabılar ve Pomelatto takılardan yana olmuş. Bence sade ve hoş durmuş..


Fergie her zaman iddalı kıyafetler giymeyi tercih eden kadınlardan. Bence renk seçimi harika! Ama elbise için ne desem bilemedim. Transparan oluşu, içine giydiği siyahların gözükmesi elbiseyi sık mi yoksa rüküş mu yapmış karar veremedim.. Elbise bu kadar marjinal olmasından da anlaşılacağı gibi Jean Paul Gaultier tabii ki. Takıları Neil Lane ve çantası en sevdiğim Judith Leiber!


Adele'e bayılıyorum! Kendisine, şarkılarına, duruşuna hayranım. Ve hiç değiştirmediği göz makyajına da :) Genelde hep siyah giymeyi tercih ediyor ve yine öyle yapmış. Giorgio Armani elbisesini 12.4 karat Harry Winston takılarıyla tamamlamış. Bence çok hoş gözüküyor, sizce?


Rihanna ne kadar zayıflamış! Kendisini gördüğüm an ilk söylediğim sözler bunlar oldu. O da Adele gibi Giorgio Armani tercih edenlerden. Sırt dekoltesi bir harika duruyor. Özellikle sırt dekoltesinen sarkan kolyesi. Takıları Jacquie Aiche ve Neil Lane, ayakkabıları Christian Louboutin ve çantası Jimmy Choo.


Carrie Underwood Gomez Gracia'nin "Starlet" elbisesiyle çok hoş gözüküyor. Her zaman kendine yakışanı giymeyi bilen ve kırmızı halıda her zaman zarif duran kadınlardan biri bence. Yine hoş ve güzel..


Kelly Rowland kırmızı halıda ismini görmeye pek alışık olmadığımız tasarımcılardan birini tercih etmiş, Alberta Feretti. Bence elbise ten rengine çok güzel gitmiş. Beni rahatsız eden tek şey saçlarının kalabalığı. Keşke gergin bir topuz yapsaymış.


Taylor Swift Zuhair Murad denizkızı tarzı elbisesiyle biraz yaşından büyük bir elbise tercih etmiş bence. Elbisenin boyun kısmının kapalı olmasından dolayı saçlarını topuz yapması çok doğru bir tercih olmuş. Elbisenin üstündeki işlemeler muhteşem bu arada!


Kate Beckinsale kırmızı hali deyince aklımıza ilk gelen o uzun elbiseler fikrini yıkıp mini bir elbise tercih etmiş. Ben krem rengi Zuhair Murad elbisesini pek beğenmedim açıkçası.. Sadece omuzda ki siyah kurdele detayını çok beğendim.



Nicki Minaj'i anlamakta güçlük çekmeye devam ediyorum. Daha önce onunla ilgili blogumda bir yazı ele almıştım. Nick'i Minaj'in tarzını anlamak başlığı altında. Versace kıyafetiyle bize nasıl bir mesaj vermeye çalıştığını siz anlayabildiniz mi?

Alicia Keys Alexandre Vauthier elbisesi ve Christian Louboutin ayakkabılarıyla tek kelimeyle kalem gibi, ben çok beğendim..



Nicki Minaj'dan sonra ikinci bir kaotik ve gotik insan tabii ki Lady Gaga. Versace elbisesiyle yine konuşulacak bir kostüme imza atmış. Neyse ki bu sefer çığ etler filan tercih etmemiş!


Gwyneth Paltrow klasik ve sade siyah Stella McCartney elbisesiyle yine göz kamaştırıyor..


Sizce Grammy Ödül Töreninin en sık ismi kimdi? Benim favorim: Rihanna..

Kaynak: justjared.com

32 yorum:

  1. katy peryy'nın mavı elbısesı çok hoş görünüyodu ama benim favorim tabı ki RİHANNA sırt dekolteli elbisesi bu kadar mı yakışır mükemmel

    YanıtlaSil
  2. Grammys 'in en rüküşü Rihanna olmuş bence. Hem aşırı zayıflamış, hem dekoltenin ayarından haberi yok.Bacağın mı , sırtın mı göğüslerin mi ?
    Adele tüm kilosuna rağmen kendini çok zarif ve doğru ifade etmeyi bilen isimlerden.
    Fergie içine siyah parçalar giymektense tek parça mayo gibi bir şey tercih etseydi o marjinal elbise tek kelimeyle ''ŞIK'' olacaktı. Gözümüzü yoran bence 2 parça olması . Çünkü desen ve renk zaten yeterince yorucu.
    ve bence en şık Carrie Underwood olmuş. saçları , küpeleri.. Prenses gibi :)

    YanıtlaSil
  3. Katy Perry çoook güzel olmuş elbisesi,saçları :) mavi elbisesinin içinde prenses gibi:)

    YanıtlaSil
  4. Gecenin en şıkı bence Kelly Osbourne.En rüküşleri ise fergie ve rıhanna.Rıhanna kalitesini çok düşürdü.

    YanıtlaSil
  5. Katy Perry'nin mavisi, Rihanna'nın sırtı, Alicia Keys'in Louboutinleri beni benden aldı :)

    YanıtlaSil
  6. Beni çok cezbeden bir tasarım göremedim, çok ılıman yaklaşmıssın Busecim :)
    ben canavarca eleştireceğim blogumda.. bu arada IFW notların, enerjin süperdi, tebrikler.

    YanıtlaSil
  7. Şimdiye kadar hiçbir organizasyonda kıyafetleriyle favorim olamayan Katty Perry, bu sefer şaşırttı. Bir masaldan fırlamış elf prensesi gibi olmuş. Kendisi bu organizasyondaki favorimdir.

    Rihanna'yı görünce sizinle aynı şoku ben de yaşadım. Sanırım Rihanna'yı hiç bu kadar zayıf görmemiştim. Fakat ne yazık ki, stili beni iyi anlamda şaşırtamadı. Sırt dekoltesini çok zarif bulsam da, göğüs ve bacak dekoltesiyle birlestirince ortaya ucuz bir görüntü çıkıyor. Bir de, Rihanna'ya her türlü saç modelini / rengini yakıştırdım da, dipleri kasten koyu bırakılmış, 70'ler esintisi verilmeye çalışılmış ama başarılamamış saçlarını hiiiç yakıştıramadım.

    Güneş

    YanıtlaSil
  8. Rihanna eline zilleri alıp "bu fasulye 7.5 lira" diye bağırarak oynamaya başlasa şaşırmam diyeceğim bir kıvamda. O saçlar ne Allah aşkına!
    Gwyneth Paltrow'un o züppe havasından zerre hoşlanmasam da buradaki en zarif kadın o bence.

    YanıtlaSil
  9. Katy Perry harika,Rihanna basit...

    YanıtlaSil
  10. rihanna mükemmel olmuş... saçına bayıldım,ten rengi zaten süper:) Not:en kapalı kıyafeti bu galiba:PPP

    YanıtlaSil
  11. bence kate perry :D:D:D hele saçlarına bayıldım:D http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  12. Kelly Osbourne'nin saclari nasil mükemmel olmus anlatamam herhalde! :) Bukadar güzel oldugunu ilk defa görüyorum gercekten! Ben onu bukadar güzel bilmezdim yaa! Gercekten süper yakismis! En cok ta onu begendim. E saclarin hakkini vermek lagzim demi? :)

    http://vanilladark.blogspot.com
    Isterseniz, ziyarete beklerim! :)

    YanıtlaSil
  13. Katy Perry'i bu kadar şık görmeye alışık olmasamda hakkını yememek lazım aşmış kendini, çok beğendim.
    Rihanna'nın saçları oldukça kötü ve özensiz, kıyafetine gösterdiği özeni gösterebilirdi.
    Nicki Minaj Lady Gaga'nın izinden gidiyor, kıyafetinin üzerindeki şeytan figürü dikkatimi çekti. Papayla şeytanın işbirliğini mi anlatmaya çalışıyor bu kolkola görüntüsüyle bilemedim ?

    YanıtlaSil
  14. katy perry cok hoş olmuş,mavi saç anca bu kadar şık ve kaliteli olabilirdi.rihanna da bi o kadar kötü kullanmış sarı saçı:(
    http://evleryansin.blogspot.com/ Nancy ne diyor bi bakın bakalım:)

    YanıtlaSil
  15. Kesinlikle Katy Perry çok şıktı.Elbisesinin rengi ve arkasındaki kuyruğu muhteşem.Katy Perry'nin o güzel vücuda çok yakışmış.Mavi saç ve mavi elbise bu kadar mükemmel olamazdı.

    YanıtlaSil
  16. katy perry hem şik hem zarif.. elbiseye ve makyajına bayıldım.. ve fergie renk secimi baya basarılı,transparan olmasaydı ,elbise düz ve derin yırtmaclı olsaydı daha iyi olurdu

    YanıtlaSil
  17. Lady Gaga en değişik ve mükemmeli olmuş <3 O her zaman öyle ama Katy'de çok tatlı :)

    YanıtlaSil
  18. Katty perry mukkemmell olmus
    Elbise ve sac uyumu sahane ve bir okadarda ilginc olmus :)))

    http://kozmoguzellik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  19. Bence Taylor Swift, elbisesi muhtesem ama bi o kadar da saci ve makyaji o kadar sade ki cok uyumlu olmus :) Rihanna dekolteyi fazla abartmis.. Alicia Keys de harika olmus, Kelly Osbourne ne kadar degismis eski tombullugu rock tarzi gitmis hanim hanimcik bisey cikmis :)

    YanıtlaSil
  20. sevgili kızım buse seni ve yaptıklarını beğeniyor seni çok takdir ediyorum yavrum ben 52 yaşındayım ve seni takip ederek herşeyden haberdar oluyorum ve çok mutlu oluyorum :) seni derya baykalda gördüm çok sevdim derya şensoyla ikinize bayılıyorum bende hiç boş durmam sürekli birşeyler yaparım antidepresandır elişi çünki:))Busecim çok başaralısın yavrum dahada başarılı olmanı diliyor seni çok öpüyorum deryaya ve ailene selamlar sevgiler semra teyzen...

    YanıtlaSil
  21. Buse dün akşam beyaz da izledim seni çok şıktın artık sıkı bir takipçinim bende yeniyim beni takip edersen sevinirim
    htpp://modasayfam.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  22. Süper bi post olmuş. Özellikle o şahmeran bilekliğe taptım! En yakın zamanda ben de alacağım !! :)

    http://peynirliborekvecay.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  23. Kesinlikle RIHANNA ! <3

    YanıtlaSil
  24. tabiki rihanna

    YanıtlaSil
  25. RIHANNA <3 Sonra da katy perry :)

    YanıtlaSil
  26. Kesinlikle Rihanna :)

    YanıtlaSil
  27. Bence Adele gercekten cok hos bi bayan, dekolteli veya goz cekici bir elbise tercih etmemesine ragmen, siyah ve sade bir elbiseyle goz kamastiriyor.

    YanıtlaSil
  28. rihanna gibi bu kadar güzel sesli bir bayanın böyle kıyafet seçmesi hoş değil bence o gece her zamanki gibi marjinallik yapıp çook şık ve değişik bir şort tercih edebilirdi bacakları çok güzel çünkü, kırmızı saç ona daha çok yakışıyoo :)fergie turuncu yerine kırmızıyı ya da siyahı tercih etseydi daha iyi olurdu takıları daha iyi dururdu.

    YanıtlaSil