14 Şubat 2012 Salı

Cookie Store Esra Hanım'ın ellerinden güzeller güzeli kurabiyelerim..

Fashion Moda


Esra Hanım'ın adını daha önce ki yazılarımda ve Twitterım da bir çok kez duymuştunuz. Benim için önemli olan her günde Esra Hanım olmadan asla yapamıyorum :) Birlikte çok güzel fikirler üretiyor ve çok güzel şeyler tasarlıyoruz.. Geçen hafta sonu her iki çok yakın arkadaşımın doğum günüydü. Ceren için sevdiği şeyler ve birlikte paylaştığımız şeyler üzerinden güzel bir hikaye yarattık. Mario Mantarı, Nadal, topuklu ayakkabılar ve Chanel gibi en çok sevdiği şeyleri kurabiyeler üzerinde kullandık. Ortaya yukarıda gördüğünüz gibi güzel bir şey çıktı..


Furkan için ise erkek olduğu için yine sevdiği şeyler üzerinden giderek daha erkeğe yönelik bir şeyler yaptık. Furkan köyü bir futbol aşığı ve Galatasaray'lı. O yüzden daha çok sarı-kırmızı renkler kullanarak ufak kravat, futbol topları ve kız arkadaşı Merve'nin de ismiyle çok güzel kurabiyeler yaptı. Benim favorim minik kravatlı olan :)


Derya Abla'nin programına çıktıktan ekibine ve kendisine teşekkür amaçlı böyle güzel bir şey yapmak istedim. Derya Abla'nin ne kadar renkli bir insan olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz zaten :) Ve Derya Baykal deyince akla gelen bütün şeyleri söyledim: düğme, örgü, mutfak eldiveni, kaşık, sis yukarıda daha detaylı görebileceğiniz herşeyi kullandık bence en keyifli kurabiyelerden biri bunlar oldu, ne dersiniz?


Geçen hafta Ablam ve Eniştem'in evlilik yıldönümleriydi. Onların birlikte kârı&koca paylaşmayı en çok sevdiği şeyleri bir araya toparladım. Film seyretmek, maça gitmek özellikle basket maçlarını takip etmek, seyahat etmek, tabii ki Galatasaray bütün bunları bir araya toplayıp yine Hikaye'li kurabiyeler yaptık :) Yine Derya Abla'nin kurabiyelerinden sonra favorilerimden..


Bu da en yakın arkadaşım Begüm'un ablası Nazlı'nin doğacak bebeği Eren için yaptırdığım kurabiyeleri. Daha önce Nazlı'nin Baby Shower Detaylarinda zaten paylaşmıştım ama her telden bir şeyler yarattığımız için onu da bu yazımıza katmak istedim :)

Esra Hanım'a sipariş vermek isterseniz:
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
cookiestore.eg@gmail.com
0533 644 33 12

16 yorum:

  1. Hepsi şahane! Ve çok başarılı bir hediye fikri:)

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel gorunuyorlar! Karnim acikti:)

    www.whiteperla.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Sen hiç uyumazmısın:)) sabah sabah içim açıldı:) Hepsi birbirinden güzel ve en önemlisi uygulaması çok başarılı eziş büzüş değiller:)

    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Buse,

    Kurabiyeler çok sevimli, insan yemeye kıyamaz! :)

    Bu arada uğramışken ufak bir şey söylemek isterim.

    Dün ufacık bir e-dükkan açtım kendime, adı: Pırpır'ın Küçük Dükkanı.

    Dükkanımda (şimdilik) 70'li yıllarında Burda Moden dergilerini ve Tiffany'de Kahvaltı-Truman Capote (eski basım, kapağında Audrey var, Tiffany mavisi içinde. :)) gibi şeyler satıyorum.

    İlgilenirseni her zaman beklerim: http://pirpirdukkan.tumblr.com

    Sevgiler,
    Pırpır

    YanıtlaSil
  5. hepsi birbirinden güzel, coook seker:)))

    http://fashiiones.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Hepsi birbirinden harika Esra hanımın ellerine sağlık. Bu arada Sally Hansen oje bantlarım bugün elime ulaştı Sevgililer Günü için tırnaklarımda olacak çok beğendim. Çok teşekkürler Busecim blogunu severek takip ediyorum...

    YanıtlaSil
  7. Ya aslında biliyorum şuan yazdıklarımın postun hiç alakası yok ama bloğunu binlerce kişinin takip ettiğini ve iyi yürekli bir anne babanın kızı olduğunu bildiğim için birşey rica edicem sizden. Bilmiyorum belki bloglarda rastlamışsınızdır Gamze Anne'ye ve şuanda 28 yaşında olup 3 yaşına daha yeni girecek olan minik oğluna ve lösemi teşhisi konan Gamze Anne'yi kurtarmak adına başlatılan harekete. Gamze genç bir bankacı ve ne yazıkki lösemi hastası 3 aylık ömür biçmiş doktorlar kendisine. Ama onun tek derdi daha minicik olan oğlunun büyüdüğünü görebilmek Biz annelerde herkes birşeyler yapmaya çalışarak onu insanlara duyurmaya çalışıyoruz. Gamze'nin bir de bloğu var atakan310309.wordpress.com sizden tek ricam gerçi tarzın bir moda bloğu olmasına rağmen en azından haberdar olmayan kimselerinde belki senin aracılığınla duymalarını sağlamak adına ufakta olsa konuyla ilgili bir post yayınlayabilirsen bir umut belki bizlerde ucundan birşeyler yapabiliriz.Hatta geçen hafta sonu Okan Bayülgen konuyu ele aldı ve Gamze'de telefonla bağlanarak çok duygu dolu bir konuşma yaptı. Bloğa girebilirsen konunun ayrıntıları orada daha net yazılmış durumda. Fazla uzatmakta istemiyorum şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. muhteşemmmm sanat harikası denilebilir...
    bayıldımmmmm....

    YanıtlaSil
  9. ya bunlar kiyamadan yenirmi yaa uffff !!!
    ellerinize saglik :)
    fransadan sevgiler
    rabis

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bu kurabiyeler :)

    YanıtlaSil
  11. Ücretleri ne bunların acaba?

    YanıtlaSil
  12. Harika görünüyorlar, çok özel bir hediye seçeneği en yakın zamanda boyle bir hediye vermelıyım ben de bir doğumgununu yıldönümünü bahane edip :)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. herkesin bayıldığı kurabiyelere ne yazıkki ben bayılmadım.evet şeklen güzelde bu gıda boyalarının içeriğinden acaba kaç kişi bilgi sahibi.
    sindirim sistemi,böbrekler ve kana karışan bu boyalar insan sağlığını nasıl etkiliyor.
    biraz düşünmek gerek.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  14. çok güzel olmuş :) ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  15. cok ciciler insan yemeye kiyamaz :)))

    YanıtlaSil