6 Şubat 2012 Pazartesi

Her Yerde Rastlıyorum : Baskılı Pantolonlar

Fashion Moda



İlkbahar-Yaz trendleri görücüye çıktı, şimdi İstanbul Moda Haftası da başlıyor. Lookbooklar hazırlanıyor, yeni koleksiyonlar raflardaki yerlerini alıyor. Hepimizi yavaş yavaş yaz alışverişi havası sarıyor. Hava buna ne kadar izin vermese de... :)
New York'ta alışverişe vakit bulduğum zamanlarda gözüme çarpan ilk akım, her girdiğim mağazada, özellikle Zara'da gördüğüm baskılı pantolonlar oldu. Buse Terim Blog'un facebook sayfasına geçen günlerde koyduğum Zara İlkbahar/Yaz Lookbook albümünde örneklerine rastlayacağınız bu akım, bu bahar aylarında bizi etkisi altına alacağa benziyor. Yazımdaki fotoğraflardan da fark edeceksiniz ki defilelerde, sokaklarda ve yine lookbooklarda baskılı pantolonlar yerini almış. Ben basenleri belirgin bir bayan olarak bu pantolonları denedim ama olmadı. Çok daha ince bir bacak yapısına sahip olmak gerekiyor bu akımı uygulayabilmek için. Eğer sizin de benim gibi basenli bir yapınız varsa, özellikle yanları cepli olan modelleri aman giymeyin! Sizi olduğunuzdan çok daha kilolu gösteriyor. Bu pantolonlara en çok yakışan şeyler; düz bir gömlek ve ceket, şık aksesuarlar, yine düz renklerde bir kemer ve şık bir babet bence... Başladığım spor ve rejimle birlikte, ilerideki alışveriş listemde baskılı pantolonlar ilk sırayı aldı bile! :)




8 yorum:

  1. çok güzel hepsi ama bize hitap etmiyor pek kapalıyız cünkü ama yanı tarzın etekleri olursa güzel olur:)

    YanıtlaSil
  2. sade,desenli olmayan üstlerle çok tarz ve şık olabiliyo,ama desenli üstlerle göz yoruyo,o kombinlere alışmak sanırım biraz zaman alıcak:D

    YanıtlaSil
  3. gecen yazdan yatırım yapıldı bile! :)

    YanıtlaSil
  4. çok yakıştıracağından eminim ama ben cesaret edemem açıkçası=)

    YanıtlaSil
  5. Ben pek begenmiyorum bu baskili pantolonlari. Zamansiz bir parca degil, bir yil sonra bikmis olucaz ve kimse dolabinda istemicek.

    www.whiteperla.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle bayıla bayıla giyeceğim. Busecim sana dukan dietini şiddetle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  7. 2012 yazinda renkler, animal print,cicekli kumaslar 70' li yillar geri geliyor giyilmesi pek kolay degil ama . kesinlikle bu baskilari gorucez sokaklarda.. paylasim icin merci..

    YanıtlaSil
  8. çiçekli pantolon yaz için ideal olabilir.fakat kış için ekose herzamanki şıklığı sürdürür.
    aslında bu yıl moda olması bizim için yeni sayılmaz.
    bütün yaz boyunca özellikle evde hemen hemen herkes giyiyor..
    eskiden de pazenler giyilirdi evde.
    onun modernize edilmiş hali.
    busecim, sevgiler izmirden sana

    YanıtlaSil