29 Ekim 2010 Cuma

Ayşe Özyılmazel ile Buse'nin Dolabında bu hafta: En trendi çizmeler

Fashion Moda

Buse bu hafta çizmeleri anlatıyor... Bakalım sezonun favori dört çizme modeli hangileriymiş. Bu arada Buse Terim blog'uyla 'Trendus 2010 Blog Ödülleri'ne aday. Gördüğünüz gibi kısa zamanda çok sevildi ve çok takip edilmeye başlandı Buse. Buse'ye oy vermek isteyenler hadi www.trendus.com adresine... Şimdi gelsin en trendi çizmeler. 
1. Kürklü botlar: İçi kürk, dışı kürk, topuklu veya topuksuz... Kürk trendi bu kış ayakkabilarda da kendini gösteriyor. Kış soğuğunda bu trendi hem ayaklarınızı sıcak tutmak için, hem de kendinizi daha şık göstermek için tercih edebilirsiniz.
2. Önü açık bootiler: Bootie uzun botların kısa hali demek. Bu kış önü açık, evet yanlış duymadınız, önü açık botlar çok moda. Ben şimdiden kendime kış soğuğunda parmaklarım donar mı diye düşünmeden siyah bir bootie aldım. Gece bir yere giderken, tayt veya şık bir elbisenin altına giydiğinizde çok hoş duruyor. İsterseniz külotlu çorapla da giyebilirsiniz. 
3. Upuzun çizmeler: Geçen kış bu botların boyu daha ne kadar uzayacak dedirten botlar modaydı. Merak etmeyin, bu botlar daha da uzayarak bu kış da trend olmaya devam ediyor. Genellikle topuksuz olanlar daha çok revaçta, dar bir jean, kısa bir elbise veya külotlu çorapla bazen şort veya etekle kombinleyebilirsiniz. 
4. Kayış veya kemer detayları: Deri botlar, bu kış kayış veya kemerlerle süsleniyor. Bu tarz botların dar pantolonlarla kombinlendiği zaman hoş durduğuna inanıyorum. Böyle bir çizme tercih edecekseniz, üstünüze giyeceğiniz kombini daha sade tutmanızı öneririm.

5 yorum:

  1. Wow, amazing shoes!!!

    http://jozefinafashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. resimdeki kürklü botlar hangi tasarımcının öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  3. onerebilecegin FLAT BOOT varmı?
    bymisskilic

    YanıtlaSil
  4. trendi kürklü botlarla yakalamayı düsünüyorum :)

    YanıtlaSil