9 Ekim 2010 Cumartesi

Bir Düğünde Daha Ne Giydim, Merak Edenler?

Fashion Moda


 Ve kısa süre ara verdiğim yazılarıma bugün tam anlamıyla geri dönüş yapıyorum :) Blog yazarlığına başladığımdan beri hiç bu kadar ara vermemiştim, blogu ve sizleri hiç bu kadar boş birakmamıştım sanırım :) Gelelim bu resimlerle başlayan macerama.. 4 günlüğüne İstanbul'a gitmem gerekiyordu, en yakın arkadaşımın abisi evlendi. Giderken hiç bir şeyim yoktu ne de olsa ailemle ve arkadaşlarımla birazda olsa zaman geçirecek olmak bana enerji veriyordu. İlk resimde gördüğünüz siyah elbiseli halim çok daha sade olmam gereken bir yer içindi. Bu yüzden daha önce Buse'nin Gadrobundan Moda Parçalarında gösterdiğim Alice+Olivia siyah elbisemi ve siyah Christian Louboutinlerimi giymeyi tercih ettim. Saçım sanki evde yapılmış gibi hafif bir topuz şeklinde makyajimda her zaman severek yaptırdığım siyah makyajdı. Hazırlanırkenki halimi merak edersiniz diye o halimdende küçük bir kare koydum :) 

Konu en yakın arkadaş olunca bilirsiniz saçınızdan elinize süreceğiniz ojeye kadar o gece için özenirsiniz. Düğünde olağanüstü bir şıklık söz konusuydu, fotoğraf makinamin azizliğine uğradığım gecelerden biri olduğu için fotoğraflar maalesef çok net değil. Elbisem Reem Acra. Uzun uğraşlar sonucu burada bulduğum ve özellikle rengine hayran kaldığım bir elbise. Ayakkabı ve çantam tesadüfen bir araya gelmiş Christian Louboutin.
Önce ayakkabıyı gördüm aradan bir hafta geçtikten sonra şans eseri çantaya rastladım :) Normalde çanta ve ayakkabı takım takmayı seven bir insan değilim ama bu elbiseyle çok hoş durdu. Sa
çıma gelince.. At kuyruğu yapıp örelim mi, açık mı bırakalım, dalgalı mı olsun diye karar vermeye çalışırken topuzla örgüyü bir arada kullanabileceğimiz bir model yapmayı tercih ettik. Saçımda gördüğünüz hem topuz hemde taç şeklindeki örgü sonradan eklendi, maalesef o kadar uzun saçım yok :) Oje rengi olarak yine burada elbisemin kumaşıyla beraber bakarken bulduğum Sally Hansen İnsta-Dry eflatun renginde olan ojeyi seçtim. Makyajım yine daha koyu siyah farlarla beraber yapılırken rujumu çok daha sade parlatıcı şeklinde bir renkte  seçtik. O sırada aklıma makyaj çantamda duran ve daha önce sadece 1 kez sürdüğüm MAC fuşya rengi rujum geldi. Bir deneyelim dedik, muhteşem durdu elbiseyle :) Sonucunda işte bu hale geldim.. 

Verdiğim bu kısa aranın ardından geriye tabiiki bol yorgunluk, uykusuzluk, ve tekrar adapte olma zorunluluğu kaldı :) İki gecede giydigim kiyafetlerden ve dikkat ettiğim detaylardan size onerebileceklerim benim günlük hayattada hep dikkat ettiğim "uyum". Yani takacaginiz herşey giyeceğiniz elbisenin renginde olmak zorunda değil ama bir yerlerden o etkiyi verebilmeli ve bir uyum yakalayabilmelisiniz. Belki siz benim gibi bu kadar çok aynı renkte detaylar tercih etmiyorsunuzdur ama bir şekilde aynı tonu yakaladiginizda çok güzel sonuçlar ortaya çıktığına inanıyorum. Makyaj konusuna gelince.. Ben özellikle yaşı genç olanların fazla abartı makyaj yapmalarını doğru bulmuyorum. O yüzden makyajim yapılırken her zaman kadınsı görünmemek için çaba gösteriyorum. Bu yüzden bu resimlerde gördüğünüz ruj ender ruj sürdüğüm zamanlardan biri. Son olarak saçlara gelince de, değişik tarzda saç stilleri yaratmayı çok seviyorum o yüzden her zaman klasik saç stillerinden kaçmaya çalışıyorum sizede bütün bu önerileri tavsiye ediyorum! 

12 yorum:

  1. elbisene bayıldım!!!rengi şahane:) sana da çok yakışmış çok güzel olmuşsun:)

    YanıtlaSil
  2. elbise mükemmel olmuş canım inanılmaz güzel bi renk benım nişan elbisemde bu tonlardaydı bayıldım resımlerine çok zevklısın öpüldün ;)

    YanıtlaSil
  3. gerçekten 2 gecede de çok şık olmuşsun.makyaj konusundaki düşüncelerine de katılıyorum genç bir bayanın gereğinden fazla makyaj yapıp büyük gözükme çabaları saçma geliyor bana.zaten o yaşlara da geleceksin :)her şey yerinde ve zamanında daha güzel duruyor.bırak da 20 yaşındaysan öyleymiş gibi ol hep 20 kalamayacaksın değil mi ama :)

    YanıtlaSil
  4. Çok zayıflamışsın,çok yakışmış, sırrını bizimle paylaşır mısın?
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. keşke gelinide çekseymişsin bn pek meraklıyımdır o konuda gelinliklere... giydiklerinide çk beğendim saçın ayrı bi hoşuma gitti hatta bana biraz zeynep demirelin(volkan demirelin karısı olur kendisi)kendi düğününde kullandığı saç gibi geldi gerçekten güzeldi....emel

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Buse bence de çok şık ve zarif olmuşsun... Bir gelinin ve diğer konuklardan da dikkatini çekenlerin resimlerinin bulunmasını isterdim..beki bir dahakilerde yayınlarsın?
    sevgilerimle =)

    YanıtlaSil
  7. louboutinler harikaaa bayıldım ayrıca çook güzel bi uyum sağlamışsın cok hoşsun=)

    YanıtlaSil
  8. *Gizzy
    cok tesekkur ederimmm :)

    *M¥PriNcessS
    en sevdigim renklerden biri bu renk eminim sizede cok yakismistir cok tesekkurler :)

    *irem
    cok tesekkur ederim, aynen dediginiz gibi hep 20 kalmayacagim :)

    *bahar
    vallahi aslinda sadece 3 kilo verdim sirri spor, haftada 5 gun spor yapiyorum eskiden soylerlerdi inanmazdim ama gercekten kilo vermeye en yardimci olan sey :)

    *Adsiz
    vallahi dans etmekten fotograf cekemedim yalan solemicem :p ama gercekten cok guzel bir gelindi, evet biliyorum bizde onun resmini gordukten sonra esinlendik zaten :) cok tesekkurler.

    *Adsiz
    boyle bir sey yapmayi dusunuyordum ama cok yakin arkadasimin dugunu oldugu icin onun yaninda bulunmak istedim, fotograf cekmekten cok :) o yuzden boyle oldu bir daha katilacagim dugunde seve seve yaparim.

    *yagmur
    cok tesekkurler, louboutinin hangi modeli harika degil ki? :)

    *

    YanıtlaSil
  9. gercekten elit ve elegance olmussun her ikisinde de.. cok güzelmiş ikinci elbisenin rengi de cidden. kendine yakısanı cidden. prfesyonel gibisin bu işte.

    YanıtlaSil
  10. iki elbisede çok güzel ve sende çok iyi taşımışsın...:)

    YanıtlaSil
  11. eh fena değil

    YanıtlaSil
  12. süpersin , guzel kiz...
    ici positiv energi dolu oldugun öyle belli oluyorki .
    hepte öyle kal ins.

    YanıtlaSil