26 Ekim 2010 Salı

Blogger dünyasına yeni bir renk: Derya Şensoy

Fashion Moda


 inanın bana bu blogu size sadece sahibi en yakın arkadaşım olduğu için önermiyorum.. Deryayı hepiniz az çok tanıyorsunuz, oda benim gibi New York da yaşıyor ve birbirine fazlasıyla rakip olan iki okulda okuyoruz :) O benden çok farklı bir bölümde okuyor, ilustrasyon.. Derya'nin muhteşem bir çizim yeteneği var, kendisine bunu çok kez söylememe rağmen yaptığı şeyleri paylaşmaktan her zaman çekiniyordu. En sonunda hiç kimseye haber vermeden, özellikle "derya sergi aç" diye başının etini yiyen bana :) kendine bir blog açmış. Bugüne kadar, ve şu anda sürdürdüğü tüm projeleri, çizimleri buradan sizlerle paylaşıyor, hem de hikayeleriyle birlikte. Kendisi her ne kadar bunu kabul etmek istemese de aşırı yetenekli, geçirdiğimiz 15 senelik arkadaslikta, hep en yetenekli, en güzel fikirler üreten, en güzel çizen, en iyi olmak için her an uğraşan tanıdığım en mükemmel insanlardan biri..Derya'nın bu alanda ileride çok iyi işlere imza atacağına şimdiden çok eminim ve blogger dünyasına yeni bir renk kattığına inanıyorum.. Çünkü bu tarz bloglar Türkiye'de çok fazla yok, bu yüzden en kısa zamanda Deryanın bloguna hem göz atmanızı hemde takip etmenizi diliyorum :)
http://deryasensoy.blogspot.com

3 yorum:

  1. Merhaba Buse,

    Yazmak için zamanım çok yoktu ama arkadaşın hakkında bu kadar güzel cümleler sarfedince kendimi tutamadım, aslında söylediklerinde her ne kadar samimi olsan da, böyle davranmakla kendine ola güvenini ortaya koyuyorsun. Şurasıda bir gerçekki senin gibi böyle başkalarını arkadaşlarını takdir edebilen evlat yetişdirdileri için aileni kutluyorum..

    YanıtlaSil
  2. çizimleri gerçekten harika olmuş neden bu kadar zaman beklemiş keşke bu kadar zaman kaybetmeden sunsaymış bu güzellikleri :)şuna da bir kez daha inandım ki yetenekler genetiktir.derya baykal gibi 'nerden buluyor bunları nerden aklına geliyor'dediğimiz bir insanın kızı da onun kadar yetenekli oluyor :)

    YanıtlaSil
  3. bence de yeteneğin genetik olduğunu savunanlara bir kanıt daha !

    :)

    YanıtlaSil