23 Ekim 2010 Cumartesi

Jennifer Lopez ve çocukları Gucci reklamlarında!

Fashion Moda

 Jennifer Lopez Gucci'nin yeni çocuk koleksiyonun reklamları için kamera karşısına geçmiş. Reklamlar Malibu'da Mert Alaş ve Marcus Piggot tarafından çekilmiş. Gucci bu koleksiyonun tanıtımı ile birlikte UNıCEF'in Afrika Okullarına 1 milyon dolar bağışlamış. Koleksiyon bence çok şeker olmuş, özellikle bu resimlerdeki küçük mor Gucci babetlere bayıldım :) Gucci bu koleksiyonu iki ayrı yaş grubuna ayırmış. 0-2 yaş ve 2-8 yaş arası. Koleksiyon Gucci'nin İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile birlikte mağazalarda olacakmış. Siz ne dersiniz, beğendiniz mi?


Bu arada siz hala oy vermeyenlerdenseniz ve blogumu seviyorsanız Trendus yarışması için oy verir misiniz? :) Aşağıdaki linke tiklamaniz yeterli olacak:

(Alfabetik listede 2.sayfadayim)

http://www.trendus.com/blog-odulleri-2010-yarismacilar

5 yorum:

  1. Buse Abla'cım merhaba..
    İlk olarak dün yeni açılan yani yetme bloglar değil -ayrıca bunlar modadan benden çok anlamıyordur- sen engin bilgi ve birikiminle bu blog yarışmasını hak ediyorsun :)
    Tüm bildiğim Pclerden oy verdim..
    Ayrıca sana bir sorum olacak..Annemim dolabı Vintage tarlası gibidir :)Geçen gün Bir Miu Miu kolej loafer'ı bulduk..Ben çok beğendim ama sınıfımda ya da dersanemde gülerler dalga geçerler diye giyemiyorum..Ama gerçekten çok güzel oldu elbisein altına.Sence giymeli miyim..?Yoksa gülerler diye onlarla evde mi dolaşayım ?Sen en iyisini bilirsin !

    selin
    Yaş:14 :)

    YanıtlaSil
  2. birden küçük olasım geldi bunların güzelliğini görünce !!! :)gerçekten çok şekerler...

    YanıtlaSil
  3. http://illuzionel.blogspot.com....buse hanım merhabalar...ankaradan takipçiniz...bir de yukarıdaki bloğa göz atmanızı öneririm...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Gerçekten güzel fotoğraflar, teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. my brother and my mother yes guccini reklamındayım
    i love you emma :)

    YanıtlaSil