8 Mayıs 2011 Pazar

Chanel Riva

Fashion Moda


 Daha önce 2011 Oje Trendleri yazımda ( http://buseterim.blogspot.com/2011/01/2011-oje-trendleri.html) Maviler'in moda olacağını sizlere duyurmuştum. Bu mavi renklerden biri Chanel Rivaydi. işte bende yaz için sizlere yol göstermek ve bu trendi görsel bir şekilde göstermek adına test ettim, denedim, uyguladım :) 
Chanel Riva'yi çıktığı günden beri renk olarak çok beğenmiştim. Elde nasıl durduğunu bilmediğim için haftasonu denemeye karar verdim ve sonuç muhteşem! Tam bir bebek mavisi rengi ve elinizde çok güzel duruyor. 2.katı surmenize rağmen renk kendini tam belli etmiyor o yüzden ben 3 kat sürdüm.
Tam bir yaz rengi ben çok memnun kaldım sizlere tavsiye ediyorum :) Chanel'i bulamıyorum başka alternatif var mi derseniz ise ;

Essie'nin bu renge çok yakın bir rengini gördüm. Elde nasıl durur bilemiyorum aynı renk havasını verir mi ama benzer bir renk olarak deneyebilirsiniz: 

4 yorum:

  1. flashlı çekim yapıldığında çok açık renk görüyorum şişesindeki renk kdr cezbetmedi beni. Oysa ki şişede renk harika. Gün ışığında çekilen bir foto ile daha güzel gözükebilir belki.

    paylaşım için teşekkürler

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Senin oje postlarin yuzunden sanirim, bir yildir bende de ozel bir oje ilgisi basladi. Dusununce en hesapli aksesuarlardan biri sonucta, Chanel vs markalari saymazsak ;-) Sen NY tasin, Sinful colors i rahat bulursun, Istanbuldayken de diger markayi, cok da hesaplilar, turkuaz renklerine ilgin varsa, linkte resimlerini gorebilecegin renkleri de denemeni tavsiye ederim. Su anda parmaklarimda hatta, icim aciliyor baktikca : )

    http://lilamoonlight.blogspot.com/2011/05/turquoise-orange-coral.html

    YanıtlaSil
  3. Rengi cok civil civil tam yazlik:)

    YanıtlaSil
  4. Bu chanel riva rengini cok yerde aradim fakat bulamadim nerede bulacagimi bana soyliyebilirmisiniz acaba ? :)

    YanıtlaSil