9 Mayıs 2011 Pazartesi

Yeni Moda : Dudak Dövmeleri!

Fashion Moda


Tırnaklar için geliştirilen sıra dışı oje renkleri ve desenleri derken geçen haftalarda size tirnaklariniza kullanabileceğiniz geçici yapıştırıcılardan bahsetmiştim. Ve şimdi o gösterdiğim tırnak yapistiricilari gibi dudak yapistiricilari çıkarmışlar. Ben bu yeniliklere hayret ediyorum :)
Marka, bu yapistiriclari "geçici dövme" olarak ifade ediyor ve 4-8 saat dudaginizda kalıyormuş. Çıkarmak için ise bebek yağını öneriyorlar. Pembe leopar (ve diğer hayvan baskıları), gökkuşağı gibi desenler yapmışlar.
arlak simli stilleri ise yakında çıkacakmış. 14,95 $'a paket başına üç yapıştırıcı alabiliyorsunuz. En yakın zamanda Hollywood yıldızlarından Katty Perry ve Kesha'nin bunları deneyeceginden hiç şüphem yok, sonucu merakla bekliyorum :)

Moda çekimleri, sanatçıların konser showları veya cadılar bayramı gibi günlerde kullanılabilecek bir moda belki ama günlük hayatta bu dudaklarla gezen birini hayal bile edemiyorum!

10 yorum:

  1. ben görür görmez sağlık açısından düşündüm ne tür bir madde ki 4-5 saat dudakta kalıyor o yüzden çekindim açıkçası yoksa çok albenizi var simli simli:)

    YanıtlaSil
  2. bence çekimlerde kullanmak en mantıklısı :)

    YanıtlaSil
  3. bence günlük hayatta kullanan da çok olur. böyle şeyleri seven çok kız var. Gerçi Londra'da bunları kullanacak erkekler kızlardan daha çok, görürsem hemen resmini çekip yollarım sana :)

    YanıtlaSil
  4. Bence özel gecelerde yada çekimlerde kullanılmalı:)Marjinal bir buluş olmuş fashion sen nelere kadirsin diyorum:)

    YanıtlaSil
  5. bende pembe leoparlıya bayıldım ama bizim halkımız için biraz darip türkiye de takıp dolaşınca biraz garipseyebilirler... ama iddialı ve çok güzeller...

    YanıtlaSil
  6. süperler özellikle pembe leoparlı olana bayıldım ama burda biraz zor sanırım :)))

    YanıtlaSil
  7. ben gezerdim sanki bence gece falan cool olabilir haha:)

    YanıtlaSil
  8. çok güzel duruyor :)ancak sahneye çıkmadığım için kullanabileceğimi sanmıyorum :)


    http://nakedqueen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Bence çok tarz, şovlarda kesinlikle kullanılmalı, gece eğlenmeye çıkarken de mekana göre kullanılabilir. İddiali:)

    YanıtlaSil
  10. Wow these lips are amazing..so cool! I am one of your followers now. See you on the-wardrobe-stylist.blogspot.com.

    YanıtlaSil