30 Ocak 2012 Pazartesi

"Sally Hansen Ojeleriyle Tırnak Tasarımı” yarışması!

Fashion Moda




Yarışmalar yaratmayı çok seviyorum, özellikle konu oje olunca... Sizler, benim okuyucularım olarak bunu zaten çok iyi anladınız. :) Yeni yarışmamız, Sally Hansen ile birlikte... Bugün başlayacak ve bir hafta boyunca devam edecek olan yarışmaya katılımlar, 5 Şubat Pazar günü saat 24.00’te sona erecek. Bu süre zarfında sizden istediğimiz, "SALLY HANSEN COMPLETE SALON MANICURE" serisi ojelerini kullanarak değişik ve yaratıcı tasarımlar oluşturmanız. Tasarımlarınızı yaratırken sadece "Sally Hansen Complete Salon Manicure" ojelerini kullanmanızı ve tırnak süsü olarak kullanabileceğiniz her türlü materyalden (süs için kullanılan yapışkanlar gibi) kaçınmanızı rica ediyoruz. Amacımız, "Sally Hansen Complete Salon Manicure" ojelerinin farklı ve özgün renkleriyle yaratıcı ve dikkat çekici tasarımlara imza atmak! Kazanana hediye olarak, Sevgililer Günü'ne özel, "Salon Effects - Gerçek Ojeden Yapılan Desenli Tırnak Bantları"ndan vereceğiz (aşağıda resimlerini göreceksiniz). Hani programda benim tırnaklarımda olan kelebekli tırnak bantlarını hatırlıyor musunuz? İşte onların sevgililer gününe özel, sınırlı serisi çıkıyor. Türkiye'de ilk kez siz bu bantları kullanma şansına sahip olacaksınız. Bu arada, Sally Hansen ürünleri sadece yetkili eczanelerde satılıyor.



Sizlere hediye olarak verecegimiz Sevgililer Gününe özel Salon Effects - Gerçek Ojeden Yapılan Desenli Tırnak Bantları




Yukarıdaki fotoğraf, sizden nasıl bir şey beklediğimizi görebilmeniz için yer verdiğim bir örnek. Lütfen, yukarıdaki fotoğrafta olduğu gibi elinizde "Sally Hansen" ojelerini tutmayı ve sadece "Sally Hansen Complete Salon Manicure" serisindeki ojeleri kullanmayı unutmayın. Son olarak, tasarımlarınızın fotoğraflarını infobuseterimblog@gmail.com'a göndermeniz yeterli. Bol şanslar!

19 yorum:

  1. Günaydın Buse, çok güzel şeyler çıkacağına eminim. Benim tırnaklarım ise o kadar kırılgan ve yumuşak ki sadece fotoğraflara bakabiliyorum, ben asla böyle bir yarışmaya katılamam :(, hayatta tırnak uzatamam...
    herkese bol şanslar :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzeller bayıldımmmmmmm...Keşke eskişehirdede bulabilsem :(

    YanıtlaSil
  3. bu marka oje 12 lira civarında eczanelerde, sınırlı sayıda renge sahip ve özellikle bir marka belirtmendeki amacı anlayamadım, sally hansen yetkililerinden ödeme mi alıyorsun acaba bunun karşılığında?

    YanıtlaSil
  4. Bloguna bayıldım :) Eğer benimkine de bakmak istersen ; simaylovesfashion.blogspot.com Simay :)

    YanıtlaSil
  5. merhaba..sizi derya baykal programı sayesinde tanıdım..şimdi devamlı bloğunuzu okuyorum..çok şekersiniz..ben çok makyaj yapan biri değilim..makyajınızı anlatırken göz içime ve üstüne kalem sürüyorum demişsiniz..anlıyamadım ben bunu:)))göz üstüne eye lıner sürüyorum demişsiniz.göz içi ve üstü derken alt ve üst kirpiklerin dip kısmınımı kastediyorsunuz?detay istiyorum lütfen..kolay gelsin size..hoşçakalın..(ben hülya)

    YanıtlaSil
  6. reklamlarrrrr :) bu yazıyı senin yazmadığın cümle düşüklüğü olmamasından belli zaten

    YanıtlaSil
  7. *Adsiz

    Yazilarimi sizin elestirileriniz sonucunda artik duzelten birileri var. Merak etmeyin reklamlar filan degil. Yine sizler icin. Sizin gozuzune battigi icin. Daha iyi olmam icin calisiyorum.

    YanıtlaSil
  8. Bloguna eleştiriler doğrultusunda bu kadar özen göstermen gerçekten çok güzel bir davranış takipçin olarak çok takdir ettim fakat üniversite mezunu bir insanın yazılarını düzeltmek için başka birine ihtiyaç duyması kötü yahu. Kuralları bilen biri yazarken otomatikman, direkt doğru yazar zaten, hani acele yazıyorum gözden kaçıyor gibi bir mazeret olamaz. Lütfen imla ve dilbilgisi kurallarına hakim ol, kendin için. Babam çocukluğumdan beri bunları eksiksiz bilmem konusunda beni hep uyarmıştır ve bunun da yeterli olmayıp bakana bir daha baktıran bir elyazısına sahip olmam gerektiğini söylemiştir. 'İstediğin kadar kaliteli okullardan mezun ol, meslek sahibi ol, yazdığın yazının kalitesidir senin kim olduğunu gösteren' der.. Kendisi mimar tabii yazı konusunda hassas, ama sen de bir moda bloggerısın, eminim ilerde sadece bloglarda değil gazete ve dergilerde de köşe yazacaksın. Bunları bilmeden olmaz ki..

    YanıtlaSil
  9. Ahahhaah :) son yoruma koptum dogrusu. Insanlar nelere takiliyorlar :))) Tatlim bu arada "el yazisi" ayri yazilir :)))

    YanıtlaSil
  10. Keşke bir kere de tırnakları kötü olan kişiler için alternatif manikür şekillerini araştırıp tanıtsanız. Ben çok derin manikür yaptıran ve manikürsüz elleri berbat gözüken biriyim. Haftada 1 yaptırıyorum ama vaktim olsa 3-4 günde bir yaptırırım. Tırnaklarım o kadar çabuk et üretiyor ve kırpık kırpık uzuyor! Aynı dertten muzdarip çok kişi olduğunu düşünüyorum. Elektrikli manikür aletleri olduğunu duydum. Keşke bu konuda tavsiye verebilseniz.

    YanıtlaSil
  11. kaç kişiye hediye vereceğini söylememişsin. Bu yarışmada Alix Aviene benzemesin sonra. 10 kişi diyip 3 kişiye hediye yollamıştın. Hani baştan bilelimde ona göre emek vereceksek verelim.

    YanıtlaSil
  12. *Duygu
    3 kisiye hediye verilecek.

    YanıtlaSil
  13. Geçen sene ya da ondan önceki sene Ayşe Özyılmazel sizinle bir röportaj yapmıştı, o zamandan beri beğeniyle takip ediyorum blogunuzu. Böyle göz önünde bir iş yaptığınızda, sizin yaptıklarınızın yarısını yapamayacak insanlar ahkam kesme hakkı buluyorlar lütfen bunlara takılmayın ben sizin bu başarınızı kıskandıklarını düşünüyorum. Ben üniversiteye bu sene başladım,endüstri mühendisliği okuyorum ve tekstil alanına yönelmeyi düşünüyorum çünkü modayı çok seviyorum ve bu işin içinde olmak istiyorum, ama her gün her gün ne giysem çok şaşırıyorum günlük kombin önerileri verirseniz gerçekten çok sevinirim! :)

    YanıtlaSil
  14. bi an hevesle sally hensen ojelerime yöneldim ama sonra daha önce yaptığın yarışmalar aklıma geldi vazgeçtim. alix aviende 10 kişi 10 kişi dedin sonra yazım hatası dedin 3 kişiye yolladın sözünde durmadın. 10 kişiye eos dudadk nemlendirici veriyorum dedin bilgilerimizi yollladık sonra dalga geçer gibi vazgeçtim vermiyorum hediye kimseye dedin. Bu 3 hediyedi arkadaslarına vermeyeceğin yada yine vermekten vazgeçmeyeceğin muallak...

    YanıtlaSil
  15. ne yarışmaydı ya resim çekip yolladım ama hala ses seda yok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ajda hanim, mailinize bakarsaniz gorursunuz kac gun once size mail atildigini ve ses gelip gelmedigini bizde gunlerdir sizden adres yollamanizi bekliyoruz..

      Sil
  16. aaa kusura bakmayın lütfen bana mail gelmedi iletişim adresimi nereye gönderebilirim eğer hala geçerliyse :)

    YanıtlaSil
  17. aajda_yildiz@hotmail.com

    Ajda YILDIZ GÖL

    Başak Sok. No:43 Gayrettepe-İSTANBUL (GÜVEN ECZANESİ)

    YanıtlaSil