20 Ağustos 2010 Cuma

Bu Hafta Ayşe Özyılmazelle Buse'nın Dolabı: 3 Yeni Trend

Fashion Moda

Buse "Dikkat dikkat! Aman bu trendleri atlamayın" diyor. Bakın bakalım. 
1. Tırnaklar Mosmor: Bu yaz herkesin favorisi Chanel'in meşhur 505 numaralı, gri renkli ojesi oldu. Fakat artık 505'i bir kenara bırakıyoruz. Çünkü Chanel yeni bir renk çıkardı. 509 numaralı 'Paradoxal' adını verdiği mor simli renkteki ojeyi şimdiden bir çok yerde görmeye başladım. Kızlar, mor simli ojelerinizi hazırlayın! Çünkü yakında aradığınız hiçbir yerde bulamayacaksınız! 
2. Hollywood Tarzı: 50'lerin modası kabarık etekler geri dönüyor. Bu etekleri üstüne korselerle veya ince atletlerle kombinleyebilirsiniz. Kabarık etekleri daha çok geceleri, uçuşan etekleri ise gündüzleri tercih edebilirsiniz. Bu tarz etekleri nerede bulurum diyorsanız önereceğim yerler: Mango, River Island ve Polo Garage...
 3. Leopar Desenler: Leopar modası her sene ve her sezon karşımıza çıkar. Özellikle son dönemde leopar desenine birçok markanın defilelerinde rastladık. Çantalar, ayakkabılar, bluzlar artık her yanımız leopar deseniyle doldu. Bu trendi sevenler şimdi bir 'Oh' çekebilirler. Çünkü bu trend uzun bir süre daha bizlerle olmaya devam edecek. Yani kızlar, elinizde mor ojeniz, belinizde kabarık eteğiniz, üstünüzde leopar bluzunuzla kendinize dönüp baktırmaya hazır olun! 

2 yorum: