30 Ağustos 2010 Pazartesi

Masalsi Özlem Suer Defilesi

Fashion Moda



Bitirişteki muhteşem elbise.. 



Girişte bizi karşılayan palyaçolar :) 


Defilenin uzaktan görünümü.. 


Koleksiyonun tamamı 


Özlem Süer bügüne dek bir çok başarılı işlere imza attı. Pariste gerçekleştirdi defile bunun en büyük kanıtıydı. Özlem Şüer'in defilesini Kız Kulesinde gerçekleştireceğini duyduğumda kesin yine çok güzel bir şeyler göreceğiz demiştim. Kız Kulesinden içeri girdiğimizde herkesin rahatlıkla görebileceği bir podyum kurulmuştu. Önce içerideki avluda bütün mankenleri koleksiyondaki elbiselerle toplu halde gör p fotoğraf çektik. Daha sonra palyaçolar, uzun bacaklı kadınlar ve meyve dağıtan garsonlarla defile için heyecanımız daha da arttı. Defile gerçekten izlenmeye değer ve çok orjinal bir defileydi. Herşey en ince detayına kadar düşünlmuş ve uğraşılmıştı. Koleksiyondaki her parça birbirinden güzel ve işçilik doluydu. Final kısmında ki elbise ise benim bütün koleksiyondaki favorim oldu. Yani kız kulesinde defile olurmu sorusuna hakkıyla en güzel cevabı verdi Özlem Süer. Benimde İFWdeki favori tasarımcılarımdan biri oldu..

2 yorum:

  1. gerçekten harika görünüyor kız kulesi uzaktan çekim olan resimde , organizasyon süper resimlerden fazlası ile anlaşılıyor:) yüreğine sağlık buse:)

    YanıtlaSil
  2. Özlem Süer defilesi her yönden şahaneydi. Kıyafetler, animasyonlar, konsept, her şey çok ince düşünülmüştü. Kız Kulesi defile için gayet uygun bir mekanmış aslında :)

    YanıtlaSil