31 Ağustos 2010 Salı

IFW'de Buse Ne Giydi?

Fashion Moda

İşte en merak ettiğiniz an geldi :) Hafta içinde hepinizden "buse sen ne giydin onlarıda bizimle paylaş" diyen bir çok mail ve tweet aldım. Önce ilk gün ne giydiğimden başlayayım. İlk gün 3.resimde gördüğünüz yeşilleri giyip, yesillendim :). Beyaz H&M atletim, rahatlığına bayıldığım harem tarzındaki Alice+Oliva pantalonum, yeşil McQueen eşarbım ve yeşil küpelerimleydim. Yeşil küpelerimi herkes çok beğendi, bende yakından merak edeceğinizi düşünerek size yakından fotoğrafladım :) Hani Angelina Jolie Oscarlara siyah bir elbise ve yeşil zümrüt bir küpe takmıştı, iste benim küpeler onların gerçek olmayan hali :) 
2.güne gelince.. 2.gün baştan aşağıya Ümit Ünal giyindim. Mavi pantalonum ve siyah bluzum Galatadaki Ümit Ünal mağazasından. Küpelerim ise soran bir çok kişininde inanmadığı ve sizinde büyük ihtimalle inanmayacağınız Nişantasındaki Karmen'den :) Ayakkabılarım ise Christian Louboutin.. 
3.günkü kıyafetim daha doğrusu tulumum ise yine Alice+Oliva, ayakkabilarim Chloe, çantam Poenza Schouler. Aslında fotoğraflamadığım iki kıyafetim daha var ama onlarda fotoğraf makinamin azizliğine uğradı :) Bir tanesi pembe Machka elbisem diğeri ise beyaz kot ve siyah omuzları vatkalı bluzumla kombinlediğim kıyafetlerimdi. İşte bu seneki tercihlerim bunlar oldu, bakalım seneye neler giyeceğim :) 

13 yorum:

  1. Ümit Ünal kombinine bayıldım



    www.izmiristanbularasi.com

    YanıtlaSil
  2. Karmen kupelerinden benim de var bu yaz Turkiye seyahatimde aldim inanilmaz seviyorum =) Los Angeles da yasiyorum herkes hayran =)

    Ve tabii ki cok sik olmussun =)

    YanıtlaSil
  3. beyaz saatini yazmamışsınız ben onu beğendim,çok nazik duruoo,seramik mi nedir markası nedir

    YanıtlaSil
  4. buseciğim süper görünüyorsun her gün farklı bir şıklıkta :) küpelerine ve mavi pantolonuna bayıldım :) pantalon çok rahat görünüyor :):)

    YanıtlaSil
  5. yeşillenmiş halini çok sevdimmm renk çok yakışmış sana:)

    YanıtlaSil
  6. hepsi güzel ama Ümit Ünal pantolonun gerçekten çok hoşuma gitti:)

    YanıtlaSil
  7. hepsinde çok şıksın busecim, ama beyaz tuluma bayıldım :)) bi de tabi yeşil küpelere :)))

    selinsphotographs.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. seni turkuaz pantolonundan tanıdım ya :) bu arada tulumun çok şeker..

    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. kupelerine bayilmistim ben de:)vakti zamaninda ben de o kupelerin benzerini aramis bulamamistim. sen nereden bulabildin?

    YanıtlaSil
  10. mavi pantolonlu kombinin favorim oldu:)

    YanıtlaSil
  11. oleyyyyy =) hepsi süper hayal ettiğim gibi çok güzel olmuşsun buse ifw senin şıklığının gölgesinde kalmış bence=)

    YanıtlaSil
  12. Fark ettim ki ben yazilanlarin hic birine cevap vermeyi unutmusum! :)

    Cok tesekkur ederim hepinize tek tek!

    Bu arada Umit Unal pantalonunu begenenler ben magazaya gittigimde %50 indirim vardi ve pantalonun 2 rengi daha var. biri mor digeride pembe renkte duz renk degil ama ayni bu tarzda. Bakmanizi tavsiye ediyorum!

    YanıtlaSil
  13. Merhaba Buse. 2. resimdeki elbise çok yakışmış. modadan ve markadan anlamam. Sadece Güzel görüneni seçerim. dediğim gibi 2. resim Çok güzell

    YanıtlaSil