23 Temmuz 2010 Cuma

Bu hafta Buse'nin Dolabi: Tulumlar ve Baskilar

Fashion Moda


Kısa zamanda kendine uzun bir takipçi listesi oluşturan Buse Terim, genç kızlara moda tavsiyeleri vermeye devam ediyor. Alın kızlar, yaz bitmeden size iki şık moda seçeneği daha; tulumlar ve renkli baskılı kıyafetler. Ne diyor Buse? "Modada sınır yok, fabrikadan çıkmış gibi herkese benzemek hiç yok!" Durma tulumunu seç: Bu yaz tulumun her türlü tarzı mevcut. Mesela şort-bluz birarada olanları öğlen plaja giyebilir, şık bir babet ya da sandaletle kombinleyip gündüz kullanabilirsiniz. Pantalon-bluz birarada olan tulumları ise ben gece çıkarken tavsiye ediyorum. Fakat karışık renkte olanların yerine düz rengi tercih etmelisiniz. Çünkü tek renk giydiğinizde, renkli aksesuvarlarla daha dikkat çekici duruyor ve sizi kilolu göstermiyor. Dikkat! Baskı altındayız: 2010 yaz sezonunda en sevdiklerimden biri karışık baskılar. Böyle baskıya can kurban. Balenciaga, Erdem, Cacharel ve Miu Miu gibi markaların karışık baskıları özellikle favorilerim. Sakın bluzunuz cok şaşalı veya baskısı karışık diye altına düz bir şey giymek zorunda hissetmeyin. Korkmayın baskılı bluzunuzu baskılı şortlarla, pantolonlarla tamamlayın. Hadi bir kere de risk alın, gerçekten buna değiyor.

5 yorum:

  1. kısa oldugum için tulumun bana yakışıcagını dusunmesem de baskılı elbıselere laf yok:)

    YanıtlaSil
  2. Tulumlara bayıldım ama nasıl bulabilecegımisi acıklarsan sana minnattar olurum modeller sıra dışı

    YanıtlaSil
  3. *www.modaduygusu.com
    benimde boyum kisa o yuzden uzun tulum giyiceksem topukluyla giyiyorum gunluk genelde hep kisa tulumlar tercih ediyorum ama evet baskili elbiseler ucurdu bizi bu yaz :)

    *Adsiz
    Ben bir ZARA asigi oldugum icin genelde hep zara'dan ornek veriyorum :) ama zarada yazlik tek omuz gibi tulumlar mevcut. su indirim doneminde, indirime girmis her turlu markadada farkli cesitlerini bulabileceginize eminim.

    YanıtlaSil
  4. selam busecim.ben 1.73 boyunda 71 kiloyum.ve fazla kilolarımı veremiyorum.göbek ve yan yağlarım fazla fakat belim ince.nasıl giyinmeliyim?

    YanıtlaSil
  5. *Adsiz
    beliniz inceyse ust tarafinizi toplu gostericek bol seyler giymekten kacinmalisiniz. Dapdar degil ama altiniza giyeceginiz seye gore daha dar kesimli bluzlar secmelisiniz. Turk kadinlarinin genel vucut tipi belden asagisinin hep daha kalin olmasidir bende bu konudan muzdaripim :) Benimde belim daha incedir o yuzden hep ustume daha dar seyler giymeyi, altima daha bol seyler giymeyi tercih ediyorum. Eger beliniz incesye bel hizzasinda kemerlerde kullanabilirsiniz buda sizi daha ince yapabilir. Umarim biraz fikir olusturabilmisimdir kafanizda.

    Sevgiler,

    YanıtlaSil