14 Ağustos 2010 Cumartesi

Laptopunuz Alexander McQueen, Ipadiniz Dolce&Gabbana Giysin!

Fashion Moda








Alexander McQueen markası bir ilk'e daha imza atmış ve laptop kılıfı çıkartmış. 260 €'ya satılan ve sadece www.netaporter.com sitesine özel olarak üretilmiş bu kılıfın kısa zamanda tükeneceğine eminim. Bence bu tasarım, birçok tasarımcıya ilham verecek. Bir diğer yenilik ise Gucci ve Louis Vuitton'dan sonra Dolce&Gabbana'nin çıkardığı İpad kılıfları. Dolce&Gabbanayla özdeşleşmiş, gördüğünüzde bu Dolce&Gabbana'dır dedirten leopar desenli kılıfları çok beğendim.. 

3 yorum:

  1. merhabalar bence bir de ipad kılıflarının aynılarından laptop kılıfı yapılsın..ben onları çok beğendim..sevgilerimle...öznur

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Buse, konuyla biraz alakasız olucak ama geçenlerde sana bi mail yollamıştım sanırım görmedin benim de acilen cevap almam lazım o yüzden sana maili kopyalıyorum cevap verebilirsen sevinirim..


    "Merhaba Buse, blogunu fırsat buldukça takip ediyorum. Geçenlerde saç renginle ilgili bi yazına rastladım sun in kullandığını söylemişsin benim de saçımda daha hiç boya yok rengi de koyu kahve ben de rengi bir-iki ton daha açılsın istiyorum ama açıcılarla saçımı yıpratmak istemiyorum o yüzden sun in kullanmayı düşündüm. Türkiye'de henüz satılmadığını biliyorum Amerika'dan alıcam eğer kullanabiliceğim bi ürünse tabi :) bunun için sana danışmak istedim. Açıkçası saçıma bi zarar gelmesinden korkuyorum biraz ya da turuncuya dönüşmesinden çünkü bazı arkadaşlarım benzer ürünler kullanmış ve sonuç bi felaket olmuş bu şekilde bi sorunla karşılaşabilir miyim? Bi de yalnızca yakıcı bi güneşle temas sonucu mu istediğim sonucu alabilirim yoksa güneşe çıkmasam bile sadece saçıma sürmem yeterli mi?"

    YanıtlaSil
  3. *Adsiz
    Merhabalar, ben sizin mailiniza uzunca bi cevap atmistim ama gelmedi heralde. Eger sacinizda boya yoksa ve koyu kahveyse rahatlikla bu urunu kullanabilirsiniz. Hafif sari, hafif kizil karisimi bir renk elde ediyorsunuz. Ben su sekilde kullaniyorum, denize girip ciktiktan sonra temiz suyla dus aliyorum ve sun-in'i sacimin her yerine sikiyorum. Daha sonra sacimi tarayarak guneste kurutuyorum. Inanilmaz cabuk sonuc veriyor. 4-5 gun ust uste kullandiginiz zaman hemen sacinizin acildigini fark ediyosunuz. ben bu yaz normalinden biraz daha fazla kullandim ve Istanbul'a dondugumden beri butun arkadaslarim saclarini mi boyattin diyip duruyolar :) Ben hic bi zaman sun-ini kullanip kotu bir sonucla karsilasan gormedim. Sanirim gunese cikmadan fon makinasiyla sonuc alabiliyorsunuz ama gunese ciktiginizdaki gibi bir etki saglamiyor.

    Sevgiler

    YanıtlaSil