29 Ağustos 2010 Pazar

Tuvanam yine hayran bıraktı..

Fashion Moda

Tuvana Büyükçınar bu sene İstanbul Moda Haftasına ilk kez katıldı. Hemde kendine ait tek bir defileyle değil Karma defileyle. Yarattığı koleksiyonla herkesi burada her sene olması gerektiğini hatta kendi adına daha uzun soluklu bir defile yapması gerektiğine inandırdı. Tuvanayı ve "Tuvanam" markasını yakından tanıyanlar bu tasarımları başka yerde gördüklerinde "Bu kesin Tuvana'dır" diyebilecekleri tarzda elbiseler vardı. Benim en çok ilgimi çeken önü açık botlar oldu.
Tuvana hepsine tek tek elbiseye verdiği özeni göstermiş ve bence çok farklı olmuş. Bana en ilginç gelen tasarım ise avize tarzındaki elbise oldu. Tümüyle, Tuvanam markasına yakışır, Tuvanaya yakışır, onun gibi şeker ve lokum gibi bir defile izledik.. 

4 yorum:

  1. mrb buse blogger olarak gerçekten bu ifw de hakkını verdin.Bir karşılık beklemediğin için teşekkürü gerçekten hak ettiğine inanıyorum.6 blog takip ediyorum ve hiçbirinde ne bir resim nede bir yazı gördüm twitter hesabın sayesinde de ayrıntılardan haberdar oldum süpperdin tekrar teşekkürler ;) takipteyim

    YanıtlaSil
  2. Tuvana hayran bıraktı gerçekten tsarımlar başarılıydı.
    Buarada sabah magazin izlerken tuana'nın defilesini çekmişler.Sizin yanınızada geldiler magazinciler(annen sen merve:)Atıldım hemen ay bu bizim buse diee:)
    Pantolonun mavisi çok hoştu:)Markası ne öğrenebilirmiyim acaba?:)

    YanıtlaSil
  3. bencede mükemmeldi lolipop gibi :)

    YanıtlaSil
  4. *reyyan
    cok tesekkur ederim cok sagolun bir dahaki ifw'de daha iyi calisabilirim insallah :)

    *mine
    evet kesinlikle hayran birakti! pantalonumda bluzumda umit unal :)

    *www.modaduygusu.com
    kesinlikle katiliyorum :)

    YanıtlaSil