30 Temmuz 2010 Cuma

Bu Hafta Ayşe Özyılmazelle Buse'nın Dolabı: Nemlendiriciler

Fashion Moda



Buse Terim bu hafta genç kızlara güzelliklerine güzellik katmaları için önerilerde bulunuyor. "Merhaba kızlar! Bu hafta sizlere iki güzellik önerim olacak. 
1. Bu bir haber aslında, şimdiden defterinize not edin. Amerika'nın en çok sevilen bakım markalarından biri olan Kiehl's, Akmerkez'de açılıyor. Kullandığım bütün cilt bakım ürünlerinde ben Kiehl's'i tercih ediyorum. Açıldıktan sonra mutlaka uğrayın ve Akai üzümüyle yarattıkları ürünlere bir göz atın. Şahaneler. 
2. Şimdi de sırada annemden öğrenip uyguladığım iki nefis nemlendirici tarifi var. Malzemeleri aktarlardan alabilirsiniz. İlki 'üzümlü kayısılı nemlendirici'. Çok basit! Siyah üzüm çekirdeği kremi, kayısı kremi ve Bepanthen kremi karıştırıp kendi nemlendiricinizi yaratın. Her sabah yıkadıktan sonra yüzünüze sürün. İkinci nemlendirici de şöyle: Yeşil tüpteki Bepanthen, 20 damla kayısı yağı ve eczanede satılan bir adet Evigen ampülü karıştırın. Bir gün buzdolabında bekletin. Oldu size nemlendirici. Ben çok memnunum, üstelik evde güzellik ürünleri yaratırken çok eğleniyorum. Bünyeniz alerjik değilse siz de deneyebilirsiniz." 

13 yorum:

  1. Güzel öneriymiş ama acaba yağlı ciltlere ağır gelir mi bu karışım?

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle böyle hoş bir site kurman çok güzel maililni bilsem fikirlerimi daha çok beyan etmek isterdim. Karışımlar çok güzel. Kayısı yağını uzun zaman önce bende keşfetmiştim. Ayrıca sivilce izlerinede iyi geliyor. Güzel moda haberlerini bekliyoruz Busecim. Başarılar ve ii şanslar ;))

    YanıtlaSil
  3. bu karışımları verdiğin içinçok teşekkürler, peki bu karışım hassas ciltte uygulayan var mı ya da karma ciltte uygulayan , yan etkisi olabilir mi?

    YanıtlaSil
  4. bende kayısı çekirdeği kremini kullanıyorum bence gayet başarılı, yumuşatıyo ve pürüzsüzleştiriyo kokusuda güzel daha ne olsun.

    YanıtlaSil
  5. Kızlar kayısıyı bol bol yemenizide öneririm ben malatyalı olduğum için hep kayısı gönderirler bize malatyadan ve yedikçe yüzüm güzelleşiyor gerçekten mucize gibi:)

    YanıtlaSil
  6. Buse internetten alılveriş yaptığın siteler varsa bizimle paylaabilirmisin?

    YanıtlaSil
  7. *Lucy
    o konuda ne desem sizi yanlis yonlendirmis olurum. Genel her cilt tipi icin kullanabilicek bir karisim olarak aldim bu karisimi bunu eczaci gibi bu konuda daha iyi yonlendirebilicek birine sormakta fayda var eger cildiniz hassassa boyle seylere.

    *ayca
    cok tesekkur ederim bende size tesekkur ederim onerileriniz icin cok mersi :)

    *ilkay
    yan etkisi oldugunu sanmiyorum. Cunku icindeki urunler kayisi yagi gibi yararli ve organik olan seyler. Ama Lucy arkadasimizinda sordugu gibi hassas cilt veya karma ciltte nasi durur onu bilemiyorum.

    *Hande
    katiliyorum bende ozellikle yaz ayinda sert kayisi yemege bayilirim :) kuru kayisida rejim yaparken cok yararli oluyor :)

    *Adsiz
    tabiiki. Ama turkiyede alisveris yaptigim turk bir site yok. Amerikada yaptigim bir cok site var. Onlari mi paylasmami istiyorsunuz?

    YanıtlaSil
  8. kiehls açılsın mümkünse evet, ilk okuduğumdan beri heyecanla bekliyorum! el kreminin üzerine tanımam:)

    YanıtlaSil
  9. *seda
    acildi bile coktan akmerkezde :)

    YanıtlaSil
  10. aaa bu hafta mı?
    süper:)) çok sevindimm!
    istanbul'a gelir gelmez damlarım, süpersin busecimm!

    YanıtlaSil
  11. öncelikle verdiin bilgiler için çok tşkkürler..Benim asıl fikrini merak ettiğim konu erkek parfümleri ile ilgili..D&G 10 ,Rochas,one million erkek parfümlerini nasıl buluosunn..Bu erkek parfümlerini ayrı ayrı değerlendirmeni içlerinde en çok hangisini beğendiğini söyleyebilir misin bizlere...İİ çalışmalar ...Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  12. *pull
    bu aralar erkek parfumleriyle ilgili cok soru alir oldum galiba bir yazi yazicam :)
    D&G 10 ,Rochas,ve one million erkek parfumlerinin hepsi bence cok pasarili. Ama iclerinden tercihim one million olur. d&g 10'a nazaran d&g the one'i kesinlikle tercih ederim bence su anda piyasadaki en guzel erkek parfumu. Rochasa gelincede klasiklesmis kadinlarin chanel parfumu gibi bence her erkekte bulunmasi gereken ama ikinci parfum gorevi gorebilicek bir parfum.

    YanıtlaSil
  13. bende amerikada yasıorum ve kielhs urunleri kullanıorum cok da memnunum. amerikada alısveris yaptıgın orjinal bi site varmı merak ettimm?

    YanıtlaSil