28 Temmuz 2010 Çarşamba

Markaların Kış Reklamları

Fashion Moda

Calvin Klein
Chanel 
Dolce&Gabbana 
Emporio Armani
Fendi
Salvatore Ferragamo
Jean Paul Gaultier
Hermes
Tommy Hilfiger
Moschino
Prada
Stella McCartney
H&M 
Bvlgari 
DKNY
Bu kışın sezon trendleri ve kış kıyafetleri reyonlarda yerlerini almaya başladı. Geçen haftasonu New York'da çalışan arkadaşım mağazalarda kışlıkların çıktığını, her tarafın kürklerle dolu olduğunu söyledi. Bu yazıda markaların kış için hazırladıkları reklamları derledim size. Benim favorilerim Hermes, StellaMcCartney, Salvatore Ferragamo ve Jean Paul Gaultier oldu. Size bu reklamlara bakarken dikkat etmeniz gereken ayrıntıları  söylemek istiyorum. Bu kışın en büyük iki trendi kürkler ve camel rengi. Bakın bu reklamların hepsnde mutlaka camel rengi ve bir kürk detayı mevcut. Sizin favoriniz reklamlar oldu? 

7 yorum:

  1. yaz sıcakları ile boğuşurken kürklerin sıcaklığına geçmiş olduk. ee tabi önümüz kış :)

    YanıtlaSil
  2. camel renginin moda olduğuna çok sevindim çünkü en sevdiğim renk, bu arada bence en güzeli dolce gabbana, çünkü madonna hastasıyım,:)) bu arada sana pudra için bi şeyler yazdım nolur cevap yaz buseeee:))))

    YanıtlaSil
  3. *ilkay
    Hani nereye yazdiniz gormedimmm hemen cevap veriyim?

    YanıtlaSil
  4. H&M hem çok güzel kıyafetler çıkaran hemde gerçekten uygun fiyatları olan bir marka herkezin bütcesine göre ürünleri var. :) H&M seviyorummm gerçekten :))

    YanıtlaSil
  5. *Adsiz

    katiliyorum sonunda istanbula gelmesi ayri bir mutluluk :)

    YanıtlaSil
  6. Aynen sonunda istanbul'da :) Şunuda belirtiyim belki bilmeyenler vardır Forum istanbulun zemin katında H&M mağzasına uğrayabilirleeeer :)

    YanıtlaSil
  7. kendi kullandığın makyaj malzemelerinin olduğu bölümde, kullandığın toz pudranı kesinlikle önerir misin? çünkü benim cildim hassas , MAC pudrasını kullandım ama çok kuru durdu cildimde, daha sonra da BOBBI BROWN fondöten kullandım , ama fondöten cildime iyi gelmedi, ve yine değiştirmem gerekiyo, ne zamandır toz pudra istiyordum, araştırıyordum ya sephora da ya da MAC in toz pudrasını deneyim diyordum, ama seninkini görünce bu sefer onu alıyım dedim, kesinlikle öneriir miisn, :))

    YanıtlaSil